Днес максималните температури ще са между 29° и 34°, в

...
Днес максималните температури ще са между 29° и 34°, в
Коментари Харесай

Горещо време и днес, от сряда се очакват валежи

Днес оптималните температури ще са сред 29° и 34°, в София – към 29°. През деня ще е най-вече слънчево. След обяд по-значителни нараствания на облачността ще има над Източна България, само че единствено в североизточните региони ще превали временен дъжд. Възможно е и да прегърми. Ще духа до сдържан, в Източна България краткотрайно мощен вятър от север-северозапад.

По Черноморието облачността ще е променлива. След обяд основно по северното крайбрежие ще превали, на обособени места и ще прегърми. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 29° и 34°, температурата на морската вода е 21-23°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места ще превали. Ще духа сдържан до мощен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 15°.

През идващите дни до края на седмицата времето ще бъде най-вече слънчево, с развиване на
купеста облачност в следобедните часове. В сряда в Източна България ще превали и прегърми, а в четвъртък и петък, и над останалата част от страната.

В края на седмицата температурите ще се покачат още малко и оптималните ще са сред 30° и 35°.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР