Днес максималните температури ще бъдат между 19° и 27°, в

...
Днес максималните температури ще бъдат между 19° и 27°, в
Коментари Харесай

Съществено затопляне през втората половина на седмицата

Днес оптималните температури ще бъдат сред 19° и 27°, в композиция със слаб до сдържан северозападен, в Източна България и по Черноморието – североизточен вятър. Ще има променлива облачност, с валежи основно в планинските региони.

И през нощта ще има слаби превалявания от дъжд, с най-малка възможност в Източна България. Вятърът ще отслабне, а минималните температури на следващия ден ще бъдат сред 6° и 11°, в София - към 8°. Ще доминира слънчево време с оптимални температури сред 19° и 24°, в София - към 20°. Повече облаци ще има преди обяд над западната половина от страната. Ще духа слаб източен вятър.

По Черноморието ще бъде слънчево, със слаб до сдържан източен вятър. Вълнението на морето ще се усили до към 3 бала, а температурата на морската вода е 21°-22°.

В планините денят ще стартира с облачно време, на обособени места със слаби превалявания от дъжд. В следобедните часове обаче, облачността ще намалее до слънчево време. Вятърът ще е слаб, от север, а температурите ще останат без основна смяна.

Много ветровитото и с превалявания ще бъде на следващия ден във Англия, Нидерландия, Белгия, както и на Скандинавския полуостров, като в най-северните му елементи ще превалява сняг. В останалата част от Европа ще се задържи слънчево със слаби валежи на обособени места на Балканите.

У нас, в четвъртък температурите ще останат съвсем без смяна, само че през втората половина на седмицата следва стопляне. Ще бъде слънчево, с краткотрайни утринни мъгли.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР