Днес Луната е в знак Водолей. Настроението се променя често

...
Днес Луната е в знак Водолей. Настроението се променя често
Коментари Харесай

Днес Луната е във Водолей: може да изоставим старите си планове и да се захванем с нови

Днес Луната е в символ Водолей. Настроението се трансформира постоянно и внезапно. Властва неопределеността, която ни плаши.

Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с креативните си пориви, с нови планове, срещи с другари, търсене на единомишленици.
Подхожда за реализация на всевъзможни смели хрумвания. В такива дни ни интересуват повече нашите другари в сравнение с околните и е доста прелестно да организираме времето си с тях и с хора, които ни схващат. Може да изоставим старите си проекти и да се захванем с нови. Не би трябвало да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта.

Уязвими са глезените. Използвайте този интервал за профилактика на плоскостъпие и варикозно уголемение на вените. 1

6-ти лунен ден (продължава до 20:08 ч) – Ден на естетика и равновесие сред физическите и тънките тела. При всевъзможни обстановки е належащо да се съблюдава успокоение и улегналост.

Символ на деня е Психея /олицетворение на човешката душа в антична Гърция/. Един от “чистите дни”.

Да се съблюдава сдържаност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Старайте се да не проявявате неодобрение. Забранени са крещенето, безцеремонността, деянията на завист и злоба. Не бива да осъждаме никой. В любовта следва да се демонстрира невзискателност в възприятията.

Препоръчва се да се посети черква, да се прочетат Киприяновите молебствия за здраве и против вълшебства и отнемане, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят животни и птици. Ден за демонстрация на благотворителност, обич и алтруизъм. Ден за приемане на хубостта под всяка форма. Да не се гладува, само че и да се преяжда не е добре. Не би трябвало да се демонстрира интензивност, само че и със скръстени ръце не трябва да се стои.

Във всичко е належащо да се съблюдава златната среда. Общата задача през днешния ден е да се поддържа правдивост в проявения мир. Добре е за усамотение.

Лунното денонощие е удобно. Усилва се аурата при болшинството от хората, по тази причина духовните и креативните хора могат да проявят своите качества на най-високо ниво. Отношения – Време за стоене вкъщи. Най-спокойният интервал в фамилните връзки.

Всички усещат енергиен спад. Никой няма към този момент сили за разногласия и кавги. След напрежението, най-сетне се появява опция за спокоен отдих. Обърнете внимание на децата. Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Най-добре е да си извършите един на различен прекрасен, разпускащ масаж с ароматични масла. Много нежелателни са инцидентните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Всички сходни срещи приключват с някакви неприятности най-вече със здравето.

Въобще всевъзможни интимни случки са неприемливи в този интервал.

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв период”. Най-доброто, което можете да извършите е да укрепите към този момент постигнатите позиции.

Лошо време за командировки, договаряния, събеседвания. Да се заобикаля суетнята и шума. Подстригване - Откажете се от подстрижка, тъй като може да се отрази отрицателно на здравето ви.

Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и прочувственото въодушевление.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР