Днес лидерът на Социалдемократическата партия на Германия Мартин Шулц може

...
Днес лидерът на Социалдемократическата партия на Германия Мартин Шулц може
Коментари Харесай

Мартин Шулц може да подаде оставка като лидер на социалдемократите

Днес водачът на Социалдемократическата партия на Германия Мартин Шулц може да подаде оставка , оповестява Forexlive.

Джереми Клиф, сътрудник на списание " Икономист " в Берлин, оповестява, че е чул в Социалдемократическата партия да се приказва, че през днешния ден Мартин Шулц може да подаде оставка.

 В Германия нови очаквания за съдружни договаряния
В Германия нови очаквания за съдружни договаряния

Свободната демократическа партия на Германия не отхвърля опцията за нови договаряния

Първоначално социалдемократите изрично заявяваха, че няма да вземат участие в нова коалиция и ще останат в съпротива след най-слабото си показване на изборите на 24 септември от повече от 50 година Но след неуспеха на договарянията сред консерваторите, Зелената партия и Свободната демократическа партия, в Социалдемократическата партия заговориха за договаряния с Меркел.

В Германия се популяризира информация, че социалдемократите могат да преразгледат решението си да не поддържат Меркел. Една от спекулираните формули на ръководство е държавно управление на малцинството на консерваторите , което ще бъде подкрепяно от социалдемократите при прокарването на значимо законодателство.

 Засега Германия отсрочва предварителния избор
Засега Германия отсрочва предварителния избор

Това стана ясно от изключителната конференция на немския президент

Преди дни Меркел разгласи, че избира предварителни избори пред държавно управление на малцинството.

Днес Шулц ще организира среща с президента Франк-Валтер Щайнмайер по отношение на политическата рецесия. Държавният глава също ще се срещне с " Алтернатива за Германия " и Левицата.

Проучване на Форса от вторник демонстрира, че ще настъпи дребна смяна при нови избори . Консерваторите ще съберат 31 на 100, до момента в който социалдемократите - 21%.

Християндемократите държат 246 места в 709-местния парламент . Зад тях са социалдемократите със 153 ; " Алтернатива за Германия " - 94 места, свободните демократи - 80 места, Зелената партия - 67 места и Левицата - 69 места.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР