Днес лидерът на БСП Корнелия Нинова предаде на Съюза на

...
Днес лидерът на БСП Корнелия Нинова предаде на Съюза на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова връчи даренията, събрани  по случай нейния юбилей 

Днес водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи на Съюза на математиците в България събраните дарения по случай нейния празник, в размер на 22 096 лева

Тя се срещна с управлението на Института по математика и информатика към Българска академия на науките - акад. Петър Кендеров, акад. Благовест Сендов, член кор. Олег Мушкаров - ръководител на научния съвет на Института, акад.Веселин Дренски - шеф на Института, проф. Петър Бойваленков - началник на тима по математика, чл.кор. Николай Николов - Съюз на математиците в България, проф. Емил Колев, доцент Харизанов и Емил Келеванджиев - началник на Националния тим по информатика.

"Поздравявам ви за напъните, които полагате за развиването на науката в България "- обърна се Нинова към тях. "Вие вършиме от нашите деца гении, които популяризират България по света и носят безчет медали. Те са бъдещето на България. Искам да им оказа помощ, да влагам в младежите, които желаят да се развиват ", съобщи ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и пожела триумф на младите гении на България. От името на СМБ чл.кор Николай Николов благодари за дарението и увери, че и в бъдеще ще приготвят младите математици и информатици, които са едни от най-успешните в света. "Ръководството на СМБ високо прави оценка Вашия доблестен акт на съпричастност и поддръжка "- сподели Николов.

Припомняме, че по случай своята 50 годишнина, водачът само че на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че не желае дарове и цветя, а събира средства за Националния тим по математика и Националния тим по информатика.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР