Днес Левски и ЦСКА ще се изправят за последен път

...
Днес Левски и ЦСКА ще се изправят за последен път
Коментари Харесай

Къде да гледамевечното дерби< между Левски и ЦСКА

Днес " Левски " и ЦСКА ще се изправят за финален път един против различен в конфликт между тях за този сезон. Срещата е от 18 часа на Националния стадион " Васил Левски ".
Преди срещата със " сините " ЦСКА има действителни шансове за купата. Отборът се намира на точка зад първенците от Разград.
По същото време Лудогорец гостува на Ботев Пд. Къде да гледате дербито вижте в Sportlive.bg.
За " Левски " дуелът пропуща Деян Иванов, който е осъден поради аления си картон против Лудогорец предишния кръг. Не е изцяло възобновен и голмайсторът на отбора Станислав Костов, който най-вероятно няма да може да изиграе цялостни 90 минути.
Най-голямата липса за ЦСКА пък ще е отсъствието на Николай Бодуров, за който се появиха информации, че към момента не е възобновен.
Интересът на почитателите към дербито е извънредно слаб.  Заради измененията в Закона за битка с хулиганството продажбата на билети на каси в деня на мача е неразрешена.
Депутатите вкараха това ограничаване по искане на полицията, след което дадоха обещание да се поправят, само че досега няма назад решение.
Не е ясно по какъв начин възбраната за продажба на билети въздейства против най-опасните почитатели, само че по този начин било в други страни и това бе преместено автоматизирано в България.
Въпреки неналичието на интерес полицията взема изключителни ограничения за защитата на дуела.Отново ще бъдат проведени няколко пропускателни пункта, а стадионът ще бъде отворен от 16 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР