Днес Кюстендил празнува - градът посреща пролетта Точно в 11.00

...
Днес Кюстендил празнува - градът посреща пролетта Точно в 11.00
Коментари Харесай

Днес Кюстендил празнува - градът посреща пролетта

Днес Кюстендил чества - градът посреща пролетта
Точно в 11.00 часа на сцаната на площад Велбъжд ще бъде отслужен водосвет за здраве на всички кюстендилци. Тогава ще се организира и ритуалът по предаване на знаците на града. Новоизбраните девойки " Кюстендилска пролет " получават от своите предшественички благосъстоянията на кюстендилската земя - минералната вода, хляба и плодовете.

Носителката на короната и знак на Моника Йорданова и подгласничките й Мирела Славова и Диана Георгиева ще получат знаците на града от миналогодишните носителки на влиятелната премия.

Специални посетители в програмата на централния площад " Велбъжд " ще бъдат артистите от отбор " Пирин ", които ще показват своя нов театър " През девет планини "
По традиция празникът ще продължи на сцена " Базиликата " в лесопарк " Хисарлъка ".Там от 14:00 часа стартира празнична стратегия като за настроението на гостите ще се погрижат кюстендилските реализатори Симона Петрова - Мона, Димана Крумова и Кристиян Янкулов.

За втора поредна година община Кюстендил провежда цветно ревю, което ще се организира от 10:00 до 18:00 часа, на площад " Велбъжд ".

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР