Днес краля на фолка Азис, роден под името Васил Боянов,

...
Днес краля на фолка Азис, роден под името Васил Боянов,
Коментари Харесай

Азис на 45: Кой загадъчен мъж заинтригува певецът и той сам пожела да се снима с него

Днес краля на фолка Азис, роден под името Васил Боянов, чества своя 45-и рожден ден.

Личният си празник артистът означи с няколко фотоси, на които водачът на автомобила му му сервира торта, декорирана с горски плодове и запалени свещички. 
                             

 

На фрагмента Азис е облечен в грациозен костюм, състоящ се от черна риза на бели точки, мъжка жилетка и вратовръзка в мрачен цвят. " Birthday Boy ", е написал рожденикът към фотографията, съпроводена от редица честитки и поздравления от почитатели и сътрудници на звездата.

" Честит рожден ден, брат ми, бъди ми жив и здрав и постоянно на върха ", му пожела Тони Стораро. Сред родните звезди длъжна на Азис не остана и Галена, която му написа: " Честит Рожден Ден, братчето ми. Хубав си и все по-хубав да ставаш, в случай че има накъде ". 

Преди ден пък Азис показа забавни фотографии, на които театралничи в компанията на хубав мъж албинос. 

" Видях го онази нощ във фоайето на хотел “Маринела ”.Тъкмо завърших присъединяване, (частно празненство та свърших рано),седнах да изчакам водача да ме вземе. Бях с телефона в ръка и цъках,когато внезапно нещо от вътрешната страна ме накара да подвигна взор. Погледнах го.седеше против мен.Очите ни се засякоха.Аз черен, той като воин от филм на “Марвел ”. Бял, хубав, древен някак. Само ангелските криле ги беше оставил някъде, несъмнено с цел да не основава суматоха.Не можах да откъсна очи от него!Толкова мощно желаех да го покажа на околните си. Да споделя…
За първи път в живота си желаех да се фотографирам с някого! Не събрах храброст. Исках да го пипна, най-малко по косата.
Мислех, че одеве е кацнал от Норвегия или Исландия или не знам от къде.Но ориста си знае работата. Само 24 часа по-късно аз още веднъж съм в хотел “Маринела ”. Пак съм на присъединяване.Ще пея в “Мегами ” клуб и си приказвам с Деската, когато вратата на офиса се отваря и влиза той.Същия, дето денем разказвах на приятелите си какъв Божий наследник видях онлайн. Проговори на чист български, споделя се Крис и е оператор.
Работи с клуба. Е, пипнах му косата, че и другари станахме даже ", споделя Азис под фотосите, доказвайки, че с изключение на надарен музикант, е и превъзходен повествовател на истории.

Роденият в Сливен реализатор израства в Костинброд, само че прекъсва рано образованието си, посвещавайки се на кариерата си на артист. За неговия гений и другоземен жанр пишат международни медии, в това число „ Ню Йорк таймс “. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР