Днес, комисията по имунитетите заседава 14 минути. Трябваше да се

...
Днес, комисията по имунитетите заседава 14 минути. Трябваше да се
Коментари Харесай

Слави Трифонов за комисията по имунитетите: Ще тупкат топката и ще пазят Борисов

Днес, комисията по имунитетите заседава 14 минути. Трябваше да се гледа настояването за свалянето на имунитета на Бойко Борисов. Обаче не се гледа, тъй като комисията заседава единствено 14 минути. И се разпусна. И имунитетът на Бойко Борисов си остана. Забелязвате ли, че става тъкмо това, което Кирил Петков сподели на оня прославен запис. Ще тупкат топката и ще пазят Бойко Борисов. И те тупкат, и пазят. Това написа в профила си във Фейсбук водачът на " ИТН "  Слави Трифонов.

" Сега ще си призная нещо - “Има подобен народ " са отговорни. И аз съм отговорен, но те са по-виновни. Казвах им аз на депутатите от Има Такъв Народ: “Дайте двама члена за тази комисия ", те викат: “Не, ние не можем да тупкаме. " И аз се съгласих, тъй като в тази комисия тупкат и пазят, а това си е работа на “Продължаваме смяната ", добавя той.

" Да оставим шегата настрани, това е толкоз непоносимо. Ама по този начин ще е. Докато тези хора са в политиката, за жалост и в ръководството на страната, ще бъде все по този начин. Отвратително ", написа още Трифонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР