Днес кметът на община Симитли Апостол Апостолов, депутатът Стефан Апостолов

...
Днес кметът на община Симитли Апостол Апостолов, депутатът Стефан Апостолов
Коментари Харесай

Поредна добра новина за община Симитли! Направиха първа копка за благоустрояване на парк в село Крупник

Днес кметът на община Симитли Апостол Апостолов, депутатът Стефан Апостолов и кметът на село Крупник Александър Равначки ритуално направиха първа копка за пускане на благоустрояване на парка в селото.

Символично, както повелява традицията депутатът Апостолов и кметът Равначки счупиха бутилка вино в лопатата на багера и пожелаха лека работа по осъществяване на дейностите за възобновяване на парка.

Сред гостите бяха ръководителят на локалния парламент Вилимир Александров, зам.-кметът на община Симитли Елеонора Гаврилова, общинските съветници от село Крупник Кирил Кузманов, Полина Равначка и Владимир Благоев, общественици, учители и възпитаници от СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ – село Крупник, представители на компанията извършите и поданици на селото.

В осъществяване на ремонтните действия са заложени основаване на нова алейна мрежа, която да сплоти обособените зони в парка; реорганизация на зелените площи и основаване на разнообразни открити и закрити пространства. По план са заложени за хората в неравностойно състояние и майки с колички обезпечаване на налична среда. Предвидено е също и площадка за детска игра.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР