Днес кметът на Божурище бе домакин на среща с кмета

...
Днес кметът на Божурище бе домакин на среща с кмета
Коментари Харесай

Кметът на Божурище иска от Фандъкова съдействие за преасфалтиране на свързващ участък

Днес кметът на Божурище бе хазаин на среща с кмета на столичния регион „ Връбница Младен Младенов. Двамата разискаха какви действия да подхващат в посока изцяло преасфалтиране на сектора през Толева махала, оповестиха от локалната администрация.

„ Разговораряхме с кмета на столична община госпожа Фандъкова за подпомагане и обезпечаване на финансовите средства. С общи старания имам вяра, че ще успеем да се преборим за рехабилитацията на пътя от светофара против " Метро " до жп линията на входа на Божурище ", посочи кметът Георги Димов.
Кметът на Божурище: С малко пари вършим доста, остават и за безвъзмездни детски градини
Георги Димов е втори мандат кмет на община Божурище. Завършил е УНСС по специалността „ Икономика на туризма. Политически науки&ld...
Прочети повече
От община Божурище към този момент са изпратили писмо до кмета на столицата Йорданка Фандъкова с искане за залагане на средства в бюджет 2022 година, нужни за преасфалтирането на целия сектор. А до тогава, при първа опция, да бъдат запълнени най-компрометираните сектори от трасето “,

Двамата с Младенов обменили опит и по тематиката с видео наблюдението, както и по други значими за двете общини въпроси.

Още от СОФИЯ:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР