Днес Кметът Галина Стоянова се срещна в кабинета си с

...
Днес Кметът Галина Стоянова се срещна в кабинета си с
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък се срещна с новия и вече бивш командири на 61 Стрямска механизирана бригада

Днес Кметът Галина Стоянова се срещна в кабинета си с новия и към този момент някогашен командири на 61 Стрямска механизирана бригада.

С бригаден военачалник Деян Дешков, който до дни ще оглави Сухопътните войски на Република България размениха думи на признателност за положителното съдействие. „ Дойдохте тук с репутацията на най-младият военачалник у нас, само че не годините, а желанието и упоритостта Ви се оказаха по-важни! “, означи Галина Стоянова към бригаден военачалник Деян Дешков, на който му следва да бъде почетен със званието „ генерал-майор “. От своя страна досегашният пълководец на Стремци показа, че е признателен за уроците, които е научил от Кмета Галина Стоянова през тези три години и половина на партньорство в разнообразни начинания и сложни обстановки.

Бригаден военачалник Деян Дешков показа приемника си – бригаден военачалник Маргарит Михайлов. 12-ият пълководец на най-голямото поделение освен в сухопътните войски, само че в цялата българска войска изрази поддръжка за декларираното предпочитание постигнатата синергия сред военни и локална власт в Казанлък да продължи.

Кметът на Казанлък бе осведомена, че построяването на параклиса на името на Свети Димитър в базата на военното формирование е на заключителен стадий. От бригаден военачалник Деян Дешков  като знак за протекция и  спомен за положителното съдействие, Галина Стоянова получи икона на Свети Димитър – покровител и вълшебник, съгласно българските вярвания, изобразяван като светеца боец, който погама на хората от раждането до гибелта. Генерал Дешков бе отличен за работата си в Казанлък с един от знаците на града – розата. В Поздравителния адрес на Кмета към бригадния военачалник се показва: „ След достойната и всеотдайна работа като бригаден военачалник на най-голямото формирование в Сухопътни войски, чийто лозунг е “Дълг, преданост, безрезервност! ” – 61 Стрямска механизирана бригада, в годината на нейния 30-годишен празник, на Вас Ви предстои назначаване на длъжността „ Командир на Сухопътните войски ”. Радостна съм, че опитът Ви още като виновен офицер, от всички командни длъжности, които сте заемали в бригадата на Стрямци и на Командването на Сухопътни войски разумно Ви извеждат на по-високо равнище в редиците на българската войска! Подобно кариерно развиване е естествено продължение на Вашата способена и дисциплинирана военна кариера и съм уверена в сполучливото й развиване. “.

Участниците в срещата си пожелаха триумф и изявиха предпочитание да продълъжат да работят взаимно в родолюбив дух.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР