Днес китайският председател Си Дзинпин се срещна с премиера на

...
Днес китайският председател Си Дзинпин се срещна с премиера на
Коментари Харесай

Китай и Нидерландия засилват сътрудничеството помежду си

Днес китайският ръководител Си Дзинпин се срещна с премиера на Нидерландия Марк Рюте в Пекин. Си Дзинпин уточни, че Китай е подготвен да разшири вноса на висококачествени артикули от Нидерландия и приветства фирмите да влагат в Китай.

„ Надявам се, че Нидерландия ще даде на Китай обективна и транспарантна бизнес среда. КНР постоянно следва концепцията за взаимна полза и непрестанно уголемява отварянето си. Китайската политика по отношение на Европа е постоянна и гледаме на вас като сътрудници за съдействие “, сподели Си Дзинпин.

Марк Рюте от своя страна съобщи, че „ разделянето с Китай “ не е политическа алтернатива на държавното управление на Нидерландия, а всеки опит за прекъсването на китайското развиване не е от изгода и за двете страни.

„ Благодарим на китайското държавно управление за 15-дневения безвизов статут за жители на Нидерландия, които желаят да посетят Китай. Готови сме да задълбочим съдействието в региона на стопанската система и търговията, намаляването на въглеродните излъчвания и доближаването на координацията в разрешаването на районните въпроси “, добави още министър председателят на европейската страна.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3775Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед2986Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед10217Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед541618Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед173483Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед541618Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед173483Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед166885Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед135260Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130553Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов10218Напрежението сред НАТО и Русия растеХристо Георгиев18556„ Юмрукът “ на патриарх Неофит - Втора част Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР