Днес кандидат-кметът на ГЕРБ за град Ихтиман Калоян Илиев откри

...
Днес кандидат-кметът на ГЕРБ за град Ихтиман Калоян Илиев откри
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на ГЕРБ за град Ихтиман Калоян Илиев откри официално предизборната си кампания

Днес кандидат-кметът на ГЕРБ за град Ихтиман Калоян Илиев откри публично предизборната си акция. На откриването бяха показани претендентите за кметове в обитаемоте места от Община Ихтиман и  кандидатите за общински съветници.  В листите има както познати до в този момент лица, по този начин и нови, млади и амбициозни претенденти. 
 
 Младен Маринов Младен Маринов Източник: Zonanews
Официален посетител бе националният представител от ГЕРБ-СДС Младен Маринов, който пожела триумф на всички претенденти. Той изрази възхищението си от хъса и старанието, което поставя господин Илиев за развиването на община Ихтиман, и има вяра, че ще продължи да работи по този начин старателно и отсега нататък.  
 
Николай Начев, ръководител на Общинския съвет, изрече благодарността си към господин Илиев за взаимната им работа и посочи какъв брой доста е направено през последните 12 години. 
 
Беше показана и управническата стратегия, по която ще работят бъдещите управници. Основни цели са опазването на здравето,инфраструктурата и образованието. 
 
 Кандидат-кметът на ГЕРБ за град Ихтиман Калоян Илиев откри публично предизборната си акция Кандидат-кметът на ГЕРБ за град Ихтиман Калоян Илиев откри публично предизборната си акция Източник: Zonanews
Официалната част завърши с водосвет за здраве и триумф и привет от ТА " Слънце " - град Ихтиман.
 
 Поздрав от ТА Поздрав от ТА " Слънце " - град Ихтиман Източник: Zonanews
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР