Днес към 10.30 часа бил получен сигнал за инцидент в

...
Днес към 10.30 часа бил получен сигнал за инцидент в
Коментари Харесай

Футболни фенове трошат противникови автобуси по магистралите


Днес към 10.30 часа бил получен сигнал за случай в региона на Ябланица. По първични данни, пътуващи с два рейса и два автомобила почитатели на единия от тимовете, които ще вземат участие в днешното дерби „ Левски “-ЦСКА, са засекли рейс и кола, в които били последователи на другия тим.

Маскирани излезли от двата автомобила и с бухалки почнали да трошат стъклата на транспортните средства на съперниците си, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. От случая няма потърпевши, има нанесени материални вреди. Жертвите са съумели да се изнесат от мястото и са потърсили помощ в РУ-Ябланица. В региона на Тетевен е засечен единият от колите и са арестувани двамата мъже, пътуващи в него. Предприети са светкавични полицейски дейности за установяването и задържането на останалите участници в случая.

Междувременно силите на реда се реагирали и на сходен сигнал от тел. 112, станал на автомагистрала „ Тракия “. По време на придвижване, от лек автомобил били хвърляни камъни по бус, който го задминавал. От случая е потрошено стъкло на буса. Предприети са дейности за установяването на причинителите, както и на всички условия към случая.

На територията на Столична дирекция на вътрешните работи до този миг няма сигнали за нарушавания на публичния ред. Продължават дейностите на силите на реда, ангажирани в защитата на публичния ред и сигурност на придвижването в столицата, по отношение на идното дерби, което ще се организира през днешния ден на Националния стадион ”Васил Левски ”.
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР