Днес животът ни е далеч по-забързан в сравнение с преди

...
Днес животът ни е далеч по-забързан в сравнение с преди
Коментари Харесай

Кога ще ги стигнем? Германци строят цяла къща само за 24 часа

Днес животът ни е надалеч по-забързан спрямо преди 50 години да вземем за пример. Всичко е по-бързо – като се стартира от превоза и се приключи със строителството на къщи.
И в случай че напълно до неотдавна построяването на дом отнемаше години, то през днешния ден времето е кратко до няколко седмици. Германската компания Dennert е решила да направи невъзможното и е почнала да строи къщи за едно денонощие. Тя се занимава от години със строителство. Специалистите, които работят в нея, са разбрали, че би трябвало да ускорят темповете, с цел да бъдат конкурентоспособни на пазара. Dennert съумява да сплоти експедитивност и качество.


Една поръчка лишава 3 месеца. За това време във фабрични условия се „ създава ” къщата.
Тя се състои от подготвени модули, в които незабавно се инсталират всички нужни връзки и битова техника. Модулите се доставят на имота и стартира тяхното монтиране. Отстрани видяно построяването е много впечатляващо, защото бригадата работи много бързо. И това не е инцидентно като се има поради, че мотото на Dennert е „ Един ден – една къща ”.

Основният строителен материал е немски екобетон.

В него има естествена пемза от Алпите, цимент, вода и пясък. Гаранцията, която дава компанията, е 30 години, написа обстоятелства.бг



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР