Днес "Живей Активно!" ще предизвика пловдивчани да се включат в

...
Днес "Живей Активно!" ще предизвика пловдивчани да се включат в
Коментари Харесай

Пловдив живее активно! Вижте страхотните неща, които ще се случат днес!

Днес "Живей Активно! " ще провокира пловдивчани да се включат в една извънредно енергизираща конкуренция. Наред с множеството интензивности, разпръснати из целия град, едно от най-емблематичните средища на спорта в Пловдив - Гребната база, ще бъде хазаин на първата драконова конкуренция. Новите атракционни драконови лодки ще се впуснат в невиждано съревнование по Гребния канал.
Начело на двата тима ще застанат олимпийската легенда Йордан Йовчев и музикалното дуо Pavell & Venci Venc'. Точно в 13:00 ч. на новите драконови лодки ще се качат капитаните, дружно с селекциониран тим, и в епичния конфликт ще излъчат носителя на драконовото отличие.

Пловдивчани ще имат опцията да станат част и от редица други спортни интензивности и да ги споделят с най-близките си. Сутринта на Пеещите фонтани ще се съберат запалянковците със скейт и ролери, а пред Общината ще бъде проведен пешеходен марш с Евгени Иванов-Пушката, Тити Папазов и Владо Николов. Йордан Йовчев и Любомира Казанова ще бъдат с колела пред Народната библиотека "Иван Вазов " за велошествие.

На стадион "Пловдив " Тереза Маринова и Plovdiv Run ще бягат 5-километров маратон, а по-късно ще се включат в разнообразни спортни провокации. В парк "Лаута " стопани и кучета ще тичат в първото пловдивско издание на маратон за кучета, предвождани от професионалния треньор Асен Аролски. Официалното разкриване ще се състои от 10:00 на площад "Централен " с присъединяване на плеяда от български спортни и музикални звезди.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР