Днес известната само на двете каки - шефки на фабриката

...
Днес известната само на двете каки - шефки на фабриката
Коментари Харесай

Бареков призова Прокопиев и Огнян Донев да спрат да използват маши срещу него, а да си платят многомилионните данъци, които дължат на държавата

Днес известната единствено на двете каки - шефки на фабриката за подправени вести Стояна Георгиева и Галя Прокопиева „ Асоциацията на европейските журналисти”, в която се крие едно физическо лице и олигархът Иво Прокопиев, си разреша да ме клюки. Държа да отбележа, че за разлика от олигарсите, които тези платени подлоги пазят, аз не дължа нито лев на страната.

До стотинка съм платил всичките си налози – както върху персоналните си приходи, по този начин и при покупката на жилището си - доказано с инспекционен акт на Национална агенция за приходите след 5-годишна инспекция обратно във времето, която беше осъществена на мен и моето семейство. Ще осъждам тази организацийка, на която предлагам да си смени името и към този момент да се назовава „ Асоциация на подлогите и отрепките, слугуващи на клиента на прокуратурата олигарха Иво Прокопиев ". Също по този начин по-подходящо би било да си извършите и нов съюз и да го кръстите „ Съюз на клозетните чинии, употребявани от крадливи олигарси”.

Воят, който тези отрепки наддават като ощипани моми на площада, единствено демонстрира верния път, който съм избрал. Очевиден е страхът да не би инцидентно прокуратурата да се осмели да стартира следствие против неистовото замогване на менторите на публично мнение, които обслужват само „ агнешките” и „ магарешките” главички. Прокуратурата не би трябвало да се бави нито ден повече, а би трябвало да подреди на Национална агенция за приходите инспекция на приходите и разноските на Цолова и всички останали - по този начин, както направи с мен и доста жители.

За разлика от вас и нарушителите (Иво Прокопиев, Огнян Донев), които представяте и които прокуратурата упреква, а съдът съди за обири и укрити налози за стотици милиони, аз в никакъв случай не съм бил обвинен, само че за сметка на това ще продължа да потвърждавам и да изобличавам вашия необмислен обир.

Тези дни следва да разберете с какви лъскави жилища в центъра на София са се сдобили двама публицисти с неестествена полова ориентировка от две национални малките екрани, както и ще разберете, че госпожа Цолова неслучайно се е сдобила с триетажен дворец в най-скъпата част на София. Моята идея е в никакъв случай повече отрепки, подлоги и прислужници да не употребяват краткотрайно купата специалност „ журналист”.

Прокопиев, ти знак на крадливия български преход, стой да използваш маши против мен, не се крий като мишка дружно с недъгавия си съдружник Огнян Донев, а излезте обществено и върнете назад на българския народ и на страната милиардите и предприятията, които ограбихте с крадливата си приватизация. И не на последно място - платете си многомилионните налози, които дължите на хазната!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР