Днес изпратих част от материалите, които министърът на правосъдието Янаки

...
Днес изпратих част от материалите, които министърът на правосъдието Янаки
Коментари Харесай

Рашков изпрати сигнала срещу Гешев на зам.-главния прокурор за разследване

Днес изпратих част от материалите, които министърът на правораздаването Янаки Стоилов внесе във Висшия правосъден съвет и който беше даден да се прегледа всъщност то Висш съдебен съвет. Това се отнасяше съгласно мен за незаконосъобразно издание в общественото пространство на материали, добити посредством СРС-та. Аз изпратих това на зам.-главния прокурор, както и на шефа на Национална следствена служба Борислав Сарафов. Това разяснява служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков пред публицисти.

" Трябва да се отговори на въпроса дали става въпрос за осъществяване на закононарушение от основния прокурор или не. Аз доста постоянно подсещам, че в нашата страна е неразрешено разгласяването на данни, събрани посредством СРС-та ", добави Рашков.

По думите му има съперници по този въпрос и членове на Висш съдебен съвет гледат на този въпрос от ъгъла на отбрана на основния прокурор Иван Гешев.

Вътрешният министър Бойко Рашков сезира шефът на Национална следствена служба Борислав Сарафов за закононарушения осъществени от основния прокурор Иван Гешев, заяви Рашков пред медиите.

В сигнала до Сарафов са поместени част от материалите, изпратени до министъра на правораздаването Янаки Стоилов.

Бойко Рашков е подал сигнал за основния прокурор Иван Гешев на оповестяване на материали от СРС, заяви той в Министерство на вътрешните работи, където награди шефове на регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи за триумфи против купения избор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР