Днес излязоха и последните 3 епизода от документалния сериал за

...
Днес излязоха и последните 3 епизода от документалния сериал за
Коментари Харесай

Майката на Меган през сълзи: Имаше моменти, в кoито дъщеря ми не искаше да живее

Днес излязоха и последните 3 епизода от документалния сериал за живота на Меган и Хари, а разкритията и шокиращите обрати не престават да валят. В четвърти епизод виждаме изявление с майката на Меган, която избухва в рев при спомените за един от най-тежките моменти на щерка си.

Дория разкрива, че Меган даже е мислила за самоубийство и не е виждала светлина в тунела.

Майка ѝ, която сега живее напълно наоколо до Меган, Хари и двете им деца в Калифорния, не съумява да сдържи съзлите си, до момента в който признава, че щерка ѝ е имала съществени прочувствени и психологични проблеми по време на престоя си във Англия.

" Дори не желая да си припомням за оня миг, да знаеш, че детето ти не желае към този момент да е тук, не желае да живее, това е доста тежко за една майка. Не можех да я защитя и това беше още по-лошото. Дори Хари не можеше да я отбрани ", споделя Дория.

 Дория Рагланд Меган Маркъл принц Хари Getty

Дория разкрива още, че Хари и Меган са били " подложени на голям стрес и напрежение и са имали възприятието, че са бегълци ".

В предните 3 епизода на сериала, принц Хари разкри, че членове на кралското семейство не са виждали потребност Меган да бъде предпазена от папараците и таблоидите и не са съумели да " уловят расовия детайл " в картинката.

Кралските специалисти отхвърлят изказванията на Хари и ги назовават " нелепости ". Според тях принцът търси някаква " форма на възмездие ".

Меган също твърди, че е била " изкупителната жертва " в кралското семейство и никой не е бързал да я пази или да опровергава публикации, писани за нея.
 Редките обществени появи на Дория Рагланд, майката на Меган Маркъл  Редките обществени появи на Дория Рагланд, майката на Меган Маркъл  Редките обществени появи на Дория Рагланд, майката на Меган Маркъл  Редките обществени появи на Дория Рагланд, майката на Меган Маркъл
​​​​
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР