Днес изборите за 45 НС не са на дневен ред

...
Днес изборите за 45 НС не са на дневен ред
Коментари Харесай

Море от любов край Созопол - член на СИК падна на колене и поиска ръката на любимата си

Днес изборите за 45 Народно събрание не са на дневен ред в созополското село Зидарово. Там едно щастливо събитие, което се случи в секционна изборна комисия съумя да засенчи вота. Георги Вълев падна на колене и изиска ръката на обичаната си Теодора, с която са и членове на СИК за вота. Свидетели на предлагането за брак станаха и инцидентни гласоподаватели, пристигнали да гласоподават.

Георги не го е планувал авансово, хрумнало му е непринудено. В един миг излязъл за малко, върнал се с един букет и паднал на колене пред обичаната си. Изненадата шокирала прелестно освен Теодора, само че и останалите присъстващи, описа ръководителят на СИК Христо Бардуков, който е зам.-кмет на Созопол , а и предприемач, въртящ оборотно заведение на входа на Стария град в нашия топ морски курорт. 

„ Двамата са членове на комисията, която аз оглавявам. Георги изкара букет, изясни се в обич на Теди, сподели й, че доста я обича, че умира за нея и желае да прекара остатъка от живота си с нея. Беше доста вълнуващо за всички. Любовта и човещината са над политиката и мерзостта, разясниха бъдещото семейство Вълеви. Липсваше единствено наличието на Наталия Симеонова от “Море от обич ”. Достатъчен бе куража обаче, който аз и сътрудниците им дадохме “, сподели Бардуков.

Георги и Теодора са дружно от 14 години. Запознали се в Бургас, откъдето са родом. Любовта им е пламнала още на първата им среща. Оттогава били неразделни. 

„ Като две влюбени гълъбчета са. Въпреки че са дружно от 14 години, не са си трансформирали връзките един към различен, обичат се и почитат като при започване на връзката си “, споделиха близки на Георги и Теди. 

Въпреки вълнението от ексцентричното предложение за брак , двамата към този момент са почнали с проектите за сватбата си. Двамата възнамеряват да се венчаят през юни. 

„ Моята половинка Екатерина Бучинска, която е притежател на организация за украса и декорация „ Чудеса “ в Благоевград, също стана очевидец на предлагането през днешния ден. Обеща на бъдещите младоженци, че ще направи най-красивата и запаметяваща се украса на сватбата “, даде обещание още Бардуков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР