Днес избираме правителство, което ще има тежката задача да изведе

...
Днес избираме правителство, което ще има тежката задача да изведе
Коментари Харесай

„Има такъв народ” ще подкрепи предложения Министерски съвет

" Днес избираме държавно управление, което ще има тежката задача да изведе България от няколко извънредно тежки рецесии. Разбираме цялата отговорност, която ще легне на плещите на сътрудниците ни от Министерския съвет, освен я разбираме, само че ще я споделим”. Това съобщи заместител ръководителят на ПГ на " Има подобен народ” в Народното събрание, където през днешния ден би трябвало да бъде гласуван проектокабинетът " Петков”.

" Има подобен народ” ще поддържа оферти Министерски съвет и министър-председател. " Има подобен народ” поема тежки ресори и ресори, от които всички бягат”, съобщи още Василева.

" Днес завършва времето за лозунги, заклинания и празни обещания. От през днешния ден стартират делата, по които ще бъдем оценени от българските жители. Пожелаваме триумф на министрите. Ще бъдем поредни, лоялни, правилни сътрудници. Но и ще сме същински, шарени, от време на време и по-остри, да не спестяваме и положителните, и неприятните вести за държавното управление. Истинското партньорство би трябвало да се гради върху правила, каквито сме заложили в подписаното споразумение”, съобщи Василева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР