Днес Италия гласува за намаляване с 1/3 броя на депутатите.

...
Днес Италия гласува за намаляване с 1/3 броя на депутатите.
Коментари Харесай

Италианците решават дали да имат по-малко депутати

Днес Италия гласоподава за понижаване с 1/3 броя на депутатите. Провеждат се и локални избори в 7 района и съвсем хиляда града в страната, осведоми ТАСС.

Избирателните секции отвориха тончо в 07:00 ч. локално време и ще работят до 23:00 ч., както и на следващия ден (21.09.20 г.) от 07:00 ч. до 15:00 ч.

Според информацията, над 51,5 милиона души могат да вземат присъединяване в гласуването на референдум, който не изисква кворумът да бъде приет за годен. Докато районните и общинските избори засягат надлежно 18,5 и 5,7 милиона гласоподаватели.

Избори за губернатори и членове на районни препоръки се организират в Лигурия, Марке, Кампания, Тоскана, Пулия и Венето, както и във Вале д`Аоста, която има самостоятелен статут. Според наблюдаващите главната битка се чака в Тоскана и Апулия сред претенденти от десния и левия център. Докато претендентите от Движението 5 звезди, което е част от ръководещата коалиция и не можа да реализира съглашение за общи претенденти със съдружниците в обединението на Директива за птиците, се смятат за новобранци при липса на действителни вероятности за победа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР