Днес искаме да ви дадем няколко причини да консумирате редовно

...
Днес искаме да ви дадем няколко причини да консумирате редовно
Коментари Харесай

Гроздето е един от най-добрите приятели на женската красота

Днес желаеме да ви дадем няколко аргументи да консумирате постоянно този плод, защото той е здравословна и потребна храна за нашето здраве. Освен това той е незаместим асистент на женската хубост!

Защо гроздето е потребно за кожата ни?

Доказано е, че гроздето оказва помощ за понижаване на сърдечносъдовите болести (понижава равнищата на холестерола) и някои типове рак, като гърдата, дебелото черво и простатата. Въпреки това, ние ще се съсредоточим върху това да ви покажем главните преимущества, които този плод има върху дермата:
Един от най-полезните плодове за здравето, които можем да консумираме
Гроздето е обичан плод на доста хора по света и у нас, като постоянно се майтапим, че още по-любим ни е в течната си и ферментирала форма.&n...
Прочети повече
1. Детоксикираща мощ.

Гроздето съдържа витамин А, В, С и Е, има фосфор, калций и йод. Това значи, че този плод е кралицата на плодовете за детоксикация, богати на витамини, заради което е доста постоянно да се появява в смесите, наречени " детокс ".

По този метод детоксикиращата и пречистваща мощ на гроздето оказва помощ да се отстранен всички тези замърсявания, които може да са се натрупали в кожата, придавайки й лъчезарен тип, както и пречиства цялото тяло.

2. Свойства срещу бръчки.

Тъй като е храна, която подтиква детоксикацията на кръвта, тялото ни филтрира и отстранява токсините и металите. Така към този момент има някои марки козметични артикули, които са решили да употребяват гроздето като съществена дейна съставна част на продукта.
НИКОГА не консумирайте гроздето с тези 3 храни
Гроздето е един от най-вкусните и потребни плодове. Лошата вест е, че е сезонен плод и за съжаления няма по какъв начин целогодишно да го сервира...
Прочети повече
Гроздето съдържа полифеноли, мощни естествени антиоксиданти, които предотвратяват разграждането на производството на колаген и еластин в кожата ни. Това значи, че способства за поддържане на еластичността и твърдостта на кожата, закъснение на естествения развой на прибързано стареене и появяването на бръчки.

3. Ексфолиращ темперамент.

Семките на гроздето, които постоянно отстраняваме с цел да не ги гълтаме, имат отлична ексфолираща мощ за кожата. Освен че задействат производството на колагенови и еластинови нишки, те обновяват клетките, като по този метод почистват кожата ни.

Не премахвайте гроздовите семки, защото ще загубите тази дейна съставна част.

4. Устойчивост против слънчевите лъчи.
Най-лесният метод да си изсушим грозде за СТАФИДИ
Стафидите са освен вкусни, само че и потребни. Разбира се, в случай че имате опция да похапвате домашно произвеждане, това би било ужасно....
Прочети повече
Доказано е, че някои от съставените елементи на гроздето защищават кожата ни от слънчевите лъчи. По-конкретно, ние подчертаваме флавоноидите, защото те защищават клетките на тялото от увреждане, което може да способства за развиването на увреждане, което може да способства за развиването на рак на кожата.

Ултравиолетовите лъчи, предавани от слънцето, провокират в нашите кафези пораждане на тип оксидативен стрес, т.е. химични реакции в ДНК на кожата ни, които могат да провокират непоправимо увреждане на кожните кафези. По този метод можем да потвърдим защитната мощ на гроздето.

Ползите от гроздето са страхотни. Чрез тях можем да се насладим на тези преимущества като храна, витаминна капсула или като приложение върху лицето или тялото посредством естествени процедури под формата на маски.

Насладете се на този плод през цялата година!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР