Днес искахме да постигаме някакво съгласие, след което се оказа,

...
Днес искахме да постигаме някакво съгласие, след което се оказа,
Коментари Харесай

Карлос Контрера за кризата в СОС: Оказа се, че пак никой до никого не искаше да се допира

Днес искахме да реализираме някакво единодушие, след което се оказа, че отново никой до никого не желае да се допира. Това съобщи Карлос Контрера от след неуспеха и на седмия опит за избор на ръководител на СОС, съобщи кореспондент на Novini.bg.

На въпрос какво попречи да се избере ръководител този път, Контрера съобщи: „ Питайте ги тях. Аз не съм представител на политическите групи “.

„ Ние поехме ангажимент в 13:30 да се съберем тук и да вземем решение, от малко малко обединени. Това не се случи. Питайте останалите за какво не се случи “, уточни той.

„ Очевидно, откакто нямаме единодушие, тези които се изрекоха „ срещу “ са създали крачката обратно. Питайте ги за какво са я създали и какви са им били причините. Аз не съм представител на общинския съвет. Моето мнение е, че няма да се стигне до нови избори в СОС, само че има сугестия в тази посока, с концепцията да се плашат общинските съветници “, изясни Контрера.

„ Бяхме стигнали до единодушие да не се издига повече от една кандидатура, тъй като явно партийното гласоподаване не води до резултат. Видяхте, че множеството се качиха с концепцията да отложим съвещанието. В последна сметка моята кандидатура, която направих, им дава причини да се съберат “, сподели още той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР