Днес Instagram е една от най-големите и успешни социални мрежи

...
Днес Instagram е една от най-големите и успешни социални мрежи
Коментари Харесай

Десетте най-влиятетелни жени в социалните мрежи

Днес Instagram е една от най-големите и сполучливи обществени мрежи в света с повече от 1 милиард дейни месечни консуматори онлайн. Платформата се е трансформирала и в източник на приходи за доста консуматори - в случай че можеше да има една обществена медийна мрежа, наречена " страната на авторитетните персони в обществените медии ", това сигурно щеше да бъде Instagram. Да не приказваме, че инфлуенсърите не са съществували преди взрива на Instagram. Имаше доста авторитетни хора както в обичайните, по този начин и в обществените медии. Тази обществена мрежа обаче даде на хората може би най-непретенциозния метод да станат известни, написа life.dir.bg

Instagram е мощно обвързван с дамите инфлуенсъри. Примери: блогъри за хубост, кралици на модата, Instagram модели. Може би дамите са по-склонни да се възползват от образния аспект на платформата на обществените медии или са привикнали да бъдат оценени въз основа на външния си тип, което е печален факт. При всичко това е много увлекателно да разгледаме топ инфлуенсърите дами в Инстаграм и да забележим какви са техните секрети за триумф в платформата, във връзка наближаващия празник на дамите, 8 март. Със сигурност безусловно най-популярните дами ще бъдат звезди от действителния живот.

10-те най-популярни дами в Instagram могат да ни дадат визия за това какво ни прави известни в обществената мрежа и може би даже да дадат някои препоръки. Ако сте осведомени със актуалната попкултура, ще разберете, че описът е формиран най-вече от поп реализатори и членове на семейство Кардашиян-Дженър.

Първата в този лист е Кайли Дженър. Средният брой лайкове на Кайли, комбиниран с огромен брой почитатели, я слага преди всичко в общата ранглиста. Тя също по този начин разгласява относително постоянно фотоси, като влага мисъл в координацията на цветовете, като разгласява поотделно няколко фотоси от една фотосесия или място. Освен това можем постоянно да срещнем рекламни изявления за нейната марка гримове. Въпреки това Инстаграмът ѝ не се усеща като прекомерно рекламен, тъй като понякога тя споделя всекидневието си и интензивно употребява сторита за този тип наличие.



Втората жена в тази ранглиста е Селена Гомес. Тя е американска певица, актриса, създател на песни и ефирен продуцент. Известна е с актьорската си игра във филми на " Disney Channel ", като " Магьосниците от Уейвърли Плейс " да вземем за пример. В момента хората познават Селена като една от най-големите поп звезди. Тя е в музикалния бизнес от 2008 година насам. Успешна в доста области, Селена е известна и в обществените медии, като има 300 млн. почитатели.

Следващата жена в листата е Ариана Гранде, която е известна певица, създател на песни и актриса. Тя е доста сполучлива и е считана за една от най-влиятелни дами в поп музиката. Кариерата ѝ започва, когато взе участие в сериала на Nickelodeon " Victorious " в ролята на емблематичната героиня Кет Валънтайн. След време тя стартира да се интересува от лична музикална кариера. Това води до издаването на първия ѝ албум " Yours Truly " през 2013 година Оттогава насам тя непрекъснато оглавява класациите със своите хитови сингли и албуми. Тя даже счупи върхове с песента си " Thank U, Next ".

Ким Кардашиян е американска медийна персона, модел, бизнесдама и актриса. Телевизионното предаване, в което взе участие, " Keeping Up with the Kardashians " през 2007 г я прави още по-известна. Социалните медии не са ѝ непознати, защото сега е една от най-влиятелните дами в интернет. В обществените мрежи тя споделя със света както своя бизнес, по този начин и персоналния си живот, което притегля доста хора към нейните марки и към към този момент някогашния ѝ сътрудник Кание Уест.

Бионсе е американска певица, създател на песни, продуцент и актриса. Работи в музикалната промишленост от десетилетия, като стартира в групата " Destiny's Child " в края на 90-те години на предишния век. Соловата си музикална кариера тя започва при започване на 2000-те години и от този момент не стопира да прави шлагери. Тя е невероятна в промотирането на марката си в обществените медии и умее да притегли вниманието към себе си постоянно.

Тейлър Суифт е одобрена певица и създател на песни. Започнала като кънтри изпълнителка, тя си проправя път към поп жанра, когато израства като актьор. Тя е една от най-големите американски поп звезди, добре позната с текстовете си за своите прекарвания. Печелила е над 5 награди " Грами " и безчет други награди за своята музика.

Дженифър Лопес, известна още като Джей Ло, е актриса, певица, фешън дизайнер, продуцент и бизнес дама. Започва кариерата си с актьорско майсторство, само че през 1999 година се насочва към музиката. Присъствието ѝ в обществените медии е интензивно, изключително в личния ѝ канал в YouTube, където демонстрира друга страна от натоварения си живот.

Кейти Пери, известна със своя ослепителен облик, е американска певица и създател на песни. Музиката ѝ е запаметяваща се, само че и въздействаща. Тя има голяма социална известност, като в един миг даже е най-следваният човек в Туитър. Определено е рекордьор, защото музикалните ѝ клипове, стриймовете и броят на почитателите ѝ надминават доста други звезди.

Елън Дедженеръс е водеща на телевизионното токшоу " Шоуто на Елън Дедженеръс ", което е извънредно известно и се излъчва от 2003 година насам. Тя е известна и с това, че е давала гласа си за герои в " Търсенето на Немо " и " Търсенето на Дори " като героинята Дори. Присъствието ѝ в обществените мрежи е огромно, защото в един миг даже е имала най-харесвания туит в Туитър. След като е известна от години, Елън е освен една от най-влиятелните дами в обществените медии, само че и в развлекателната промишленост.

Шакира е колумбийска певица, създател на песни, продуцент и актриса. Известна е в целия свят и е интернационална суперзвезда. Има триумф с албуми на испански и британски език. В обществените медии Шакира има огромен брой почитатели.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР