Днес имаше заседание на Народното събрание. На него лъсна голата

...
Днес имаше заседание на Народното събрание. На него лъсна голата
Коментари Харесай

Слави с тежки думи за премиера Петков, обвини го в национално предателство

„ Днес имаше съвещание на Народното събрание. На него лъсна голата истина. Истината, че министър-председателят на България е взел участие интензивно в диалози с непознати дипломати с една единствена цел – национално изменничество. Предателство по отношение на България и всички българи! ”.

Това написа Слави Трифонов в персоналния си профил във Фейсбук.

„ Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на договаряния за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – посредством своя успореден „ външен министър “ Весела Чернева, е била направена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са планували отстъпки във връзка с правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за така наречен „ македонски език “. Днес стана ясно за какво напуснах обединението и изтеглих министрите на „ ИТН “, показва Трифонов.

И прибавя: „ Говорете ми отново за Българска народна банка, за Министерство на регионалното развитие, за „ Капитан Андреево “ и за още куп неистини, за които се сетите. Това е истината - аз не мога да вземам участие в национално изменничество. Честит Видовден ”.

 Снимка: стоп кадър

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР