Днес имаше едно съобщение, в което се казва че по

...
Днес имаше едно съобщение, в което се казва че по
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Бойко Рашков ще свали правителството от власт

Днес имаше едно известие, в което се споделя че по първична информация има съмнение, че Борисов може да е обвързван със 120 случая на Европейската прокуратура. Снощи се сподели, че се работи по догатки на Европейската прокуратура. Това сподели депутатът и някогашен здравен министър в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 93
Кой закон регламентира това, че министър председателят може да привика в кабинета си министърът на финансите и служители на реда, да свидетелства и да подреди да бъдат осъществени тези арести, добави още той.

Бойко Рашков ще смъкна държавното управление от власт. За нас е ясно, че в държавното управление министър председателят не е Кирил Петков, а Корнелия Нинова. Тази власт потвърди, че не може да взема решения. Българска социалистическа партия неколкократно блокира решения на държавното управление. Днес всички се простреляха и това държавно управление ще си отиде, означи Ангелов.

Не е ваксиниран водачът на опозицията. Но всеки има право на обективен правосъден развой. Единственият ваксиниран български жител е министър председателят Петков, който наруши българската Конституцията. Няма значение дали печелим или губим, значимото е, че губи българският народ, тъй като демокрацията се гази мощно. В тази страна на смяната олигарси, с 19 обвинявания, могат да си поръчват да бъдат упреквани друго хора. Това, че някой желае да получи арест на Бойко Борисов е нещо, което е политически преференциално за част от нашето общество. Радвам се, че не е станал доктор, тъй като щеше да лекува единствено хора, които му харесват, добави още депутатът на ГЕРБ.

По думите му по-опасно от войната е Кирил Петков да бъде министър председател. И добави, че е доста рисково Българска социалистическа партия да ръководи стопанската система ни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР