Днес имаме важна новина за вашия живот - нямаме план

...
Днес имаме важна новина за вашия живот - нямаме план
Коментари Харесай

Нинова посече Борисов: Премиерът призна, че нямаме план за излизане от кризата

" Днес имаме значима вест за вашия живот - нямаме проект за излизане от рецесията, това е новината от през днешния ден. Разбираме, че нямате съответен отговор на нито един въпрос ", това разгласи от трибуната в Народното събрание водачът на БСП  Корнелия Нинова като отговор на премиера Бойко Борисов.

Той бе в Народното събрание, с цел да отговори на въпроси какви ограничения взима страната в изискванията на пандемия и Извънредното състояние.

Ето какво разяснява още Корнелия Нинова:

" Имате сбъркана преценка за обстановката, сбъркана прогноза за безработицата, действате на парче. На базата на това произвеждате безредни решения, които променяте всеки ден. Всявате боязън у хората. Днес казвате, че няма проект, тъй като няма подобен и в другите страни. Напротив, европейските държавници от дълго време създадоха подобен проект. Осигуряване на финансов запас за кредитиране на бизнеса. У нас противоположното - етикетът е заеми, а те би трябвало да се връщат и няма по какъв начин в случай че хората нямат приходи, да връщат тези заеми. Министър ръководителят съобщи, че е поканил опозицията да се включи в работата на щаба една вечер към 10 часа, смятате ли, че това е обикновено?! 

Ние четири пъти ви подадохме ръка за рационални решения, през днешния ден ще го създадем за пети път. Възстановяване на стопанската система посредством помощ за произвеждане и няколко незабавни промени. Кои са тези производства, които генерират най-хубав вътрешен артикул. Разучете исторически опит, като нямате личен?

Трябва да се направи целево субсидиране и кредитиране на най-важните браншове, това направете. Другата линия на политика е безвъзмездната помощ за опазване на работни места. Увеличете потреблението - като се усилят приходите. Твърдите, че пазите парите, с цел да има за пенсионерите, само че те идват от работещите, стимулирайте ги, с цел да могат да ви се върнат през налози в бюджета, с цел да имате пари за пенсионерите.

Започнете незабавна промяна в опазването на здравето, в която лечебните заведения не са търговски сдружения. Сравнете си държанието с европейските държавници. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР