“Днес имаме свещена кауза - да спасим българските деца и

...
“Днес имаме свещена кауза - да спасим българските деца и
Коментари Харесай

Иван Ченчев в Костенец: Имаме свещена кауза - да спасим децата си. И тя е на България, не само на БСП

“Днес имаме свещена идея - да спасим българските деца и фамилии и да не допуснем джендър идеологията в българските учебни заведения. Мощната поддръжка, която получаваме в цялата страна, ангажирането на надпартийни публични престижи и известни българи в Инициативния комитет за провеждането на референдум, е най-силното доказателство, че тази идея е на България, освен на Българска социалистическа партия. ” Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България ” за София-област Иван Ченчев на среща в Костенец.
Заедно с него, в препълнената от социалисти зала на читалището, участваха още младият и сполучлив фермер от Костенец Юлиан Георгиев, младият и деен заместник-директор на професионална гимназия в Самоков и ръководител на Българска социалистическа партия в града Михаил Михайлов, както и социалистът с опит и ръководител на Българска социалистическа партия в Долна Баня Кирил Недев.
По време на срещата акцент бе подложен върху тематиките за повишение на приходите на хората и опазване на мира.
„ Българска социалистическа партия има ясна и поредна политика в поддръжка на родните производители “, акцентира Иван Ченчев и добави, че партията упорства за възобновяване на “Напоителни системи “, както и връзването им към язовирите, с цел да се обезпечи вода за земеделците.
„ Ще продължим да пазиме изравняването на българските дотации с европейските, както и тяхното балансиране “, съобщи Юлиан Георгиев.
Социалистите приканиха на 2-ри април да се гласоподава с номер 1 - “за да, можем да създадем всичко това! “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР