„Днес имаме на вот на недоверие - само 128 дни

...
„Днес имаме на вот на недоверие - само 128 дни
Коментари Харесай

Петков: Според вас акад. Денков явно носи отговорност за изминалите 30 години

„ Днес имаме на избор на съмнение - единствено 128 дни след избирането на кабинета „ Денков “ от това Народно събрание. Не знам по какъв начин тези 128 дни имат нещо общо с тематиките, които вие преплитате във вашите изявления. Според вас акад. Денков очевидно носи отговорност за миналите 30 години. И през днешния ден съм сигурен, че вие ще плашите тъкмо вашите гласоподаватели още веднъж със мраз, мрак, високи сметки на ток, тъкмо както предходната година служебното държавно управление правеше. " Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков от трибуната на Народното събрание. Заседанието е изключително и се разисква вотът на съмнение на кабинета.

" Миналата седмица дружно взехме решение да не ограничаваме въглищните мощности чак до 2038 година Да, има заплаха да се понижат опциите за американските централи на база пазарните сили. Именно по тази причина ни трябват парите от Европа, с цел да помогнем на работещите в бранша – 1,6 милиарда лева Ако ги загубим, средствата няма да идат за обществени ограничения, енергиен преход, преквалификация или икономическо развиване. Ясно беше обяснено, че в идващите три месеца можем да работим дружно с профсъюзите и работещите в бранша, с цел да създадем оптимално най-хубавото за хората. Затова и кабинетът подписа съглашението. ", разяснява Петков.

" Подозирам, че някои от вас съжаляват, че сме в Европейски Съюз. Други биха се радвали, в случай че бяхме част от евразийския съюз на Путин. Трети от вас биха говорили за Македония, без да има общо със бранш „ Енергетика “. ", безапелационен бе Петков.

" Да употребявате избор на съмнение като част от предизборната ви акция демонстрира предизборна отпадналост. Имате единствено агитация, учредена на боязън. Този избор няма да мине, само че дано ви е ясно, че ще продължим да се борим за хората в енергийния бранш, за образовани деца, съвременна България, по-високоплатени българи, за нашата татковина “, съобщи Кирил Петков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР