Днес имаме една лоша и една добра новина. Лошата е,

...
Днес имаме една лоша и една добра новина. Лошата е,
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Това Народно събрание остана в опозиция на бъдещето, групите са ясни

Днес имаме една неприятна и една добра вест. Лошата е, че това беше Народното събрание на пропуснатите благоприятни условия. Добра е, тъй като най-накрая групите са ясни. Едната споделя – тук е по този начин, това е най-хубавото което можем да имаме, само че малцинството вътре и болшинството вън виждат, че могат да имат и по-добър живот – триумфът да не зависи от това на кого си човек, а учебното заведение да възпитава гении, а не послушници. Това съобщи в декларация във връзка края на 48-ото Народно заседание ръководителят на ПГ на " " Андрей Гюров.

Това Народно заседание остана в съпротива на бъдещето. В един все по-дигитален свят то ще остане като парламент на хартията. Работата му стартира с измененията в Изборния кодекс, те се трансфораха в неговото родилно леке. Те се трансфораха в знак на този парламент, съобщи Гюров.

Свършихме и някои положителни неща. Но Народното събрание не одобри механизъм за следствие на основния прокурор. Искаше, само че нямаше предпочитание. Не беше признат антикорупционният закон, по тази причина България ще е на дъното на всички ранглисти. Важните промени бяха отсрочени с банални процедури. Останаха за различен път, в случай че има болшинство, което да ги реализира. За различен път и остана и битката с домашното принуждение. Спасяването на редови войник Гешев събра повече съдружници от спасяването на Черноморското ни крайбрежие от презастрояване, добави той.

Освен изоставането от задачата Шенген, от Плана за възобновяване, изоставаме и от еврозоната. Някои партии отново взеха решение да свършат работата на един човек, а не на хората. Това Народно заседание, което се провали в главните си задания, няма да ни липсва, уточни ръководителят на ПГ на " ".

Сега най-голямата заплаха е да не бъдем завладяни от яд и обезсърчение. Опитват се да ни внушат, че тук е по този начин, нямаме късмет против превзетата страна. Но ние не сме съгласни, България може повече. Време е за храброст. Предстои ни да намерим това, което ни сплотява, да посочим цели и да кажем, че знаем къде желаеме да отидем и по какъв начин да го създадем, да приемем законите с продемократично болшинство, да покажем на хората, че работим по техните проблеми. Вярваме, че нашето общество е мощно, че то няма съмнение за посоката. Искаме да кажем на хората, че не са сами, с тях сме. Докато сме дружно, вярата за смяната ще живее. И ние ще я реализираме дружно, сподели още Андрей Гюров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР