Днес имахме три срещи (с ИТН, БСП и ДБ -

...
Днес имахме три срещи (с ИТН, БСП и ДБ -
Коментари Харесай

Кирил Петков за новата коалиция: Преговорите ще бъдат общи и пред медиите

Днес имахме три срещи (с Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Демократична България - бел.ред.). Обсъждахме процеса, с който ще влезем в преговорния интервал. Това разгласи Кирил Петков от " Продължаваме промяната " на брифинг след среща с управлението на " Демократична България ".

" За да можем да приказваме за политики, всяка партия ще даде своите най-хубави експерти по всяка една от политиките. Ще го създадем на общи събрания, а не по настрана, като задачата е най-после да излезем с обща последна стратегия. Тя ще разписва и датите, в които би трябвало да се случи ".

Вярваме, че за пръв път ще има едно градивно съдружно съглашение, с ясни направления по какъв начин да действаме.

" Уточнихме се, че ще стартираме преговорния развой и, че той ще има ясни правила. Днес беше единствено, с цел да се поздравим след изборите. Самият развой ще бъде наблюдаван от медиите ", даде обещание Петков.

" Всичко ще бъде общо, няма да сме по настрана. Това, което видяхме предишния път, един по един, няма да се случи ", акцентира още веднъж той.

" Следете ни, обещаваме, че ще бъдем оптимално транспарантни ", даде обещание на потегляне Кирил ПЕтков пред медиите, които го попитаха за какво, макар предходните му заявки за бистрота, от Политическа партия не са съобщили авансово за днешните срещи.

Подалият към този момент оставка водач на Демократична България, Христо Иванов, съобщи че е окуражен и, че сред двете обединения няма основни разлики.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/1044086599766535
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР