Днес имах 8-ма среща с предсетавители на Фейсбук за последните

...
Днес имах 8-ма среща с предсетавители на Фейсбук за последните
Коментари Харесай

Майдел: За 8 месеца днес имах 8-ма среща с предсетавители на Фейсбук

Днес имах 8-ма среща с предсетавители на Facebook за последните 8 месеца, написа на страницата си във Facebook българският евродепутат ева Майдел. Тя споделя, че през последните месеци е изпращала образци за неефективната им модерация на български език.

" Днес дружно с модератор проучиха пред мен доста от изпратените от мен образци за блокирани сметки или за наличие, което необяснимо по какъв начин остава онлайн (например статуса на Волгин за националния съд). Обясненията им не бяха удовлетворителни. Интерпретацията на техните Стандарти на общността е много праволинейна и без всевъзможен подтекст – народен, геополитически ", установи българският евродепутат. Според Майдел от показаните й данни излиза, че в България няма проблем с съветската агитация, на което тя изрично е възразила. 

" Ще продължа да упорствам и илюстрирам с образци, че качеството на модерацията им не дава отговор на публичната им отговорност и политическия залог на времената, в които живеем.  Все отново съумях да ги убедя, че е нужно повече бистрота измежду българската общност за това кои фактори и по какъв начин въздействат на решенията дали обещано наличие да бъде модерирано ", отбелязва Майдел.

Българският евродепутат е предложила решение и чака развиване.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР