Днес има заседание на ПГ на БСП и след като

...
Днес има заседание на ПГ на БСП и след като
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Ще имаме кандидат за председател на НС, Вигенин е изключително подготвен

Днес има съвещание на ПГ на Българска социалистическа партия и откакто мине съвещанието, ние ще обявим нашия претендент. Българска социалистическа партия ще има претендент за ръководител на Народното събрание.

Това съобщи в студиото на " Денят стартира " по Българска национална телевизия Атанас Зафиров, зам.-председател на Българска социалистическа партия. Той отхвърли да назове съответно име за началник на Народното събрание.

" Кристиан Вигенин е извънредно квалифициран, можещ, компетентен политик, който би бил един добър ръководител на Народното събрание. Но през днешния ден са нашите съвещания и през днешния ден ще вземем нашите решения. " Българска социалистическа партия за България " ще има претендент, както прилича на една сериозна партия. Няма по какъв начин аз да изпреваря груповите решения, тъй че още малко самообладание. До края на деня ще обявим нашия претендент и се надявам той да бъде сполучлив ", посочи Атанас Зафиров.

По думите на Зафиров изборът за ръководител на Народно събрание е основен във връзка с опциите за образуване на постоянен кабинет и на работещо болшинство. Нещо пък, с което е обвързвано изцяло действие на страната и в частност на Народно събрание - " желае ми се да имам вяра, че утрешният избор ще бъде знак за едно такова устойчиво болшинство ", добави той.

" Трудно ми е да предсказвам към кого биха се обединили партиите, само че това което мога да подсигурявам е, че нашата кандидатура ще бъде задоволително сериозна и ще допуска задоволително потенциал и капацитет за създаване на едно такова болшинство ", добави още Атанас Зафиров.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР