Днес има два важни аспекта: Венера съвпад с Нептун. Аспекта

...
Днес има два важни аспекта: Венера съвпад с Нептун. Аспекта
Коментари Харесай

Внимавайте при работа с документи и други ценни книжа



Днес има два значими аспекта:

Венера съвпад с Нептун. Аспекта ускорява мечтателността, фантазиите, интуицията, креативното мислене. Носи блян към идеалистичната обич, по-висши идеали. Възможно е да получите просветление по какъв начин по-ефективно да вложите и по-конструктивно да употребявате финансовите си запаси. Прозрението може да се изяви и в региона на любовта.

Меркурий секстил със Сатурн . Нараства организираността, концентрацията, сериозното мислене. Благоприятен ден за образование от всевъзможен тип, за работа с документи и тяхното сключване, за дълготрайно обмисляне, както и за нови връзки, които се чака да бъдат продължителни. Възможно е пораждане на съществени връзки, постоянно с по-млади или по-възрастни хора.

Луната е в символ в знак Телец, където ще остане до 02:09ч на 23 февруари. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от настинка. Подходящи цветове са жълто, оранжево и блестящо зелено.

Луна в Телец предлага сетивен муден секс, дълга въведения, разкриване на нови ерогенни зони. Подходящо за сантиментална вечеря на свещи, с цветя, добре украсена маса, красива конюнктура, с приятна и лека музика и хубава храна.

Ако не желаете да наддадете на тегло, тогава яжте рибна чорба, варена риба, салата от морско зеле, варен карфиол със зеленчуци, тиква, сушени кайсии или пийте сок от дюля, сливи.

6 лунен ден продължава до 10:15ч.

7 лунен ден стартира от 10:15 и продължава до 10:50ч на идващия ден. Този ден се отличава с нарасналото предпочитание на човек да комуникира, да бъде изслушан и свестен. Бъдете деликатни освен в дейностите, само че и в думите, а също и в мислите. Всяка неистина в този момент може да аргументи съществени неприятности и проблеми. Този ден има отношение към силата на словото, красноречието, словесната меродавност, по тази причина внимавайте какво казвате, тъй като може да се реализира. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас.

Удачен ден за бързи и краткосрочни каузи. Не би трябвало да се слага начало на нещо дълготрайно. Само делата и дейностите, които са обективни могат да бъдат доведени до крайната си цел.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Многословието и ругатните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Направлявайте своята интензивност към реализация на замислите ви и реализиране на проектите. Деловите хора би трябвало да внимават при работа с документи и други скъпи бумаги. Има опция да се осъществят проекти и хрумвания, появили се в предходното лунно денонощие. Партньорите са склонни да демонстрират повече доверие един към различен. Има огромна опция да намерите нови клиенти, помощници, настойници. Подкрепа могат да окажат близки и родственици.

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.

Сънища – Обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. При това е значимо в какво комбиниране ще ги запомните след събуждането си. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР