Днес има 24 отрицателни проби за COVID-19. Това обявиха от

...
Днес има 24 отрицателни проби за COVID-19. Това обявиха от
Коментари Харесай

Завръщащите се от Южна Корея и Иран у нас ще бъдат поставяни под карантина

Днес има 24 негативни проби за COVID-19. Това оповестиха от Националния действен щаб и допълниха, че се чакат резултати на трима души от Варна. Продължава практиката пробите да се ревизират от разнообразни лаборатории за още един надзор.

В инфекциозната клиника на Военна здравна академия са приети в болница шест души поради епедемиологични данни за престояване в Италия и грипоподобна симптоматика. Във ВМА се разкрива още една лаборатория, която ще прави проучвания за COVID-19. Ще се разшири кръгът на изследваните лица, освен по епидемиологични данни.
Д-р Атанас Мангъров: Колкото предотвратихме грипа, толкоз ще успеем и с ковид Коронавирусът не е изключително рискова зараза и не би трябвало да се всява суматоха, сподели лекарят
Ще се наблюдават всички завръщащи се от Южна Корея и Иран, те ще бъдат поставяни под карантина. НА Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Малко Търново “ и „ Лесово “ ще се вкарат 24-часови наряди на медици. Причината е, че оттова минава трафикът от Иран.

„ Имаме данни, че турско-иранската граница е затворена, само че има камиони, които са били напът и ще преминат през България “, посочи Ангел Кунчев и добави, че следва да се уточни пробите от сраната в кои лаборатории да се тестват.
Изследват българско семейство след контакт със инфектиран с COVID-19 У нас към момента няма позитивна проба за новия ковид, съобщи ръководителят на Националния действен щаб проф. Венцислав Мутафчийски
По данни на оперативния щаб, в Австралия са засечени двама български жители, които са били в контакт със инфектирано лице по време на полет от Доха до Сидни. В момента се открива самоличността им.

Коронавирусът и България Няма позитивна проба за ковид у нас 20 туристи от Сингапур са под карантина в хотел във Велико Търново Д-р Атанас Мангъров: Колкото предотвратихме грипа, толкоз ще успеем и с ковид Изследват българско семейство след контакт със инфектиран с COVID-19 Националният действен щаб уголемява кръга на лицата, тествани за ковид Започва скрининг за COVID-19 у нас и измежду болните от вирусни инфекции И към 3 март няма регистриран случай на ковид в България Турция подарява на България персонални защитни средства и проби за COVID-19 Отново няма позитивни проби за ковид у нас Иван Нейков: Законодателно не сме готови за рецесии като тази с COVID-19 Отново не е регистриран случай на ковид в България И към 1 март в България няма регистриран случай на ковид Заради ковид: Превозвачи и експортьори калкулират първите си загуби Проф. Мутафчийски: Новата вълна от грип вид Б е по-опасна от ковид При какви условия имаме право на болничен за домашна карантина? Министерство на външните работи с рекомендации при пътешестване в Гърция поради случаите на ковид Премиерът: Хората да не се поддават на суматоха, не се прикриват позитивни проби за ковид COVID-19: 5 съвета на специалисти по какъв начин да се предпазим от вирусите Извънредно съвещание на Министерския съвет за ковид Няма позитивни проби за ковид у нас
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР