Днес Илия Стоичков получи 20 години затвор от Пловдивиския окръжен

...
Днес Илия Стоичков получи 20 години затвор от Пловдивиския окръжен
Коментари Харесай

БЛИЦ TV: Прокурор и адвокат в лют спор зверско ли е убийството на пловдивския доцент

Днес Илия Стоичков получи 20 години затвор от Пловдивиския областен съд, както БЛИЦ към този момент заяви. Той е приет за отговорен в зверското ликвидиране на пенсионирания доцент и теоретичен помощник в Селскостопанския институт в Садово Стефан Нейков.

Изнасилването с бухалка е един от дребните ужаси, които е претърпял учения, преди да издъхне. Преди това е бил пребит. Съдът квалифицира постъпката на Стоичков като изключително жестока.

Ето го жестокия палач на пловдивския доцент! Стоичков самичък се обадил на 112! Съдията: Да, но късно (СНИМКИ)

Това твърди пред камерата на БЛИЦ държавното обвиняване в лицето на прокурор Георги Пенев.


Защитата на обвинения обаче - юрист Красимир Елдъров, споделя, че убийството е осъществено по несъобразителност и неговият клиент е бил, само че не е имал желание да убива доцент Нейков.

Адвокат Елдъров ще апелира високата съгласно клиента му присъда, а околните на жертвата и прокурор Пенев ще желаят доживотна присъда.

Изплува шокиращо разобличаване за Илия, който изнасили и умъртви доцент Нейков

Синът на доцента и вдовицата му споделиха пред БЛИЦ, че се удовлетворени от работата на съда, само че ще апелират ниското съгласно тях наказване.


Припомняме, че зверството Стоичков извърши поради ревнивост. Неговата брачна половинка Иванка имала връзки с Нейков още до момента в който била студентка. Фаталната вечер през юли предходната година Иванка имала среща с Нейков край близкото до Пловдив село Оризари.

Тя споделила на брачна половинка си, че Нейков я изнудва, желае интимности, а защото Иванка не била приключила висшето си обучение, молила доцента за помощ. Така Стоичков направил убийството. Всички гледни точки вижте във видеото на БЛИЦ.


Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР