Днес или утре Министерски съвет трябва да назначи зам.-областните управители

...
Днес или утре Министерски съвет трябва да назначи зам.-областните управители
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Вижте кой става зам.-областен управител на Враца, изборът е изненада

Днес или на следващия ден Министерски съвет би трябвало да назначи зам.-областните шефове на няколко области, измежду които и Враца, научи извънредно организация BulNews.
Съгласно сделките в сглобката сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС тази позиция ще бъде заета от представител на колегата, който не е получил поста на регионален шеф.
За Враца изборът на човек за тази позиция е също толкоз неочакван, колкото и за губернатор.
Вчера държавното управление назначи за регионален шеф някогашната шефка на СиБанк Надя Донкинска. След обединяването на ОББ и СиБанк тя на процедура остана без работа и запълваше свободното си време, като продаваше картини в личната си изложба. Очевидно през този интервал тя е демонстрирала страхотни качества, с които е впечатлила Политическа партия и по този начин седна в кабинета на „ Демокрация “ 1.
За неин заместител през днешния ден или на следващия ден се чака да бъде назначен препоръчаният от ГЕРБ-СДС Николай Николов, известен във Враца като Буши.
33-годишният мъж е член на НИС на МГЕРБ. Завършил е ОУ „ Христо Ботев “ във Враца, с профил „ История и цивилизация “, след което записва бакалавър в УНСС „ Политология “, а магистърската степен приключва в Свищовската академия със компетентност „ Финансово ръководство в обществения бранш “. Семеен, с едно дете.
Стартира кариерата си в Nike, като продавач-консултант и минава през длъжността асистент шеф на обект и шеф. Следва промяна на работното място, като още веднъж става шеф, само че за друга международно известна марка - Puma. След като напуща София и се завръща в родния си град, Буши стартира работа като „ Младши специалист “ в Областна администрация, като след 4 години работа в институцията е нараснал в сан „ Главен специалист “. 
Работил  е по план НПЕЕМЖС (Национална стратегия за енергийна успеваемост за многофамилни жилищни сгради), приключен курс за „ Екип и екипна Ефективност “.
Член и съосновател на Неправителствени организации ВРАЧАНОФИЛИ, което с благотворителната вечеря с идея „ За децата и майките на Враца “, започва обновяването на Акушеро-гинекологичното поделение във врачанската болница.
След стартирането на самодейността за АГО, последва втора вълна от съпричастност, като помощта за отделението продължава така наречен заразно положително.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР