Днес и в четвъртък – 20 юли, от 11 ч.

...
Днес и в четвъртък – 20 юли, от 11 ч.
Коментари Харесай

АМ Тракия: Промяна на движението от Карнобат до Българово към Бургас

Днес и в четвъртък – 20 юли, от 11 ч. до 14 ч., придвижването в посока Бургас в сектора от пътен възел „ Карнобат “ до пътен възел „ Българово “ на Автомагистрала „ Тракия “ ще се пренасочва по обходен маршрут заради осъществяване на незабавни спешни ремонтни действия на пътното платно от км 347-ми до км 350-ти на автомагистралата, осведомиха от АПИ.
Трафикът в посока Бургас ще бъде пренасочен по Югозападния обходен път на Карнобат, продължавайки по път I-6 Карнобат – Айтос – Съдиево – Българово. Движението ще се включва още веднъж на автомагистрала „ Тракия “ при км 351-ви през пътен възел „ Българово “. В посока София на Автомагистрала „ Тракия “ пътуването в сектора Българово – Карнобат на Автомагистрала „ Тракия “ ще се реализира без ограничавания.
Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават пътната сигнализация по обходния маршрут. Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението на републиканските пътища. 19.07.2017 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР