Днес и утре Слави Трифонов ще проведе събеседвания с граждани

...
Днес и утре Слави Трифонов ще проведе събеседвания с граждани
Коментари Харесай

Слави продължава да търси кандидат-политици


Днес и на следващия ден Слави Трифонов ще организира събеседвания с жители от страната и чужбина, които желаят да вземат участие в възможен предстоящ политически план.
"Заедно с уважаваните от мен сътрудници - лекар Иван Нинов, професор Атанас Раденски и Йордан Бъчваров - ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които обявиха предпочитание да вземат участие в смяната на политическата система ", написа телевизионният водещ преди време в обява в своя Фейсбук профил.
"Събират се хора, които разсъждават по един и същи метод, както е в любовта. Събират се хора, които гледат в една посока ", изясни Слави на една от участничките в събеседването, което стартира преди минути и се излъчва онлайн в интернет. "Уважаеми сънародници, както бях оповестил, аз организирах персонални, самостоятелни срещи с всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях към този момент приготвяме съответни стъпки, които в удобен период могат да се приложат и да доведат до действителна смяна в най-важните браншове на публичния живот. Сектори, които засягат всеки един български жител – като опазване на здравето, стопанска система, финанси, туризъм и така нататък
Истината е, че измежду тези българи, с които се срещам и работя, има хора, които могат да бъдат надалеч по-адекватни от настоящия, по този начин наименуван, политически хайлайф в законодателната и изпълнителната власт. Междувременно при мен не престават да идват доста писма от наши сънародници от България и чужбина, които желаят да се включат в тази самодейност ", разяснява в края на април Слави Трифонов.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР