Днес и утре ще се играят четвъртфиналите на Световното първенство

...
Днес и утре ще се играят четвъртфиналите на Световното първенство
Коментари Харесай

Днес и утре са четвъртфиналите на Световното първенство по баскетбол в Китай

Днес и на следващия ден ще се играят четвъртфиналите на Световното състезание по баскетбол в Китай. Пет тима от Европа, 2 от Америка и 1 от Океания ще си оспорват купата.

От 14:00 часа е завладяващият конфликт Аржентина - Сърбия. И двата тима са съществени кандидати за трофея. Мнозина си спомнят финала игран сред тях през 2002 в Индианаполис, когато западните ни съседи, които тогава бяха част от Югославия се постановиха след продължение. Победителят от срещата ще играе в петък на полуфинал или със Съединени американски щати, или с Франция.
 Мартин Хорозов ще свири Германия - Канада на баскетболния Мондиал
Мартин Хорозов ще свири Германия - Канада на баскетболния Мондиал

Нарядът е следващото самопризнание за българското съдийство

Два час по-късно Испания е безспорен любимец против Полша. Поляците имаха шанса да попаднат в потока на домакина Китай, който победиха след продължение. На процедура след един трагичен триумф против Русия, те попаднаха в Топ 8, което може да се регистрира като огромен триумф за тях.

Утре първият мач е сред Съединени американски щати и Франция. От него може да излезе новия първенец. Американците са любимци, само че са извънредно уязвими заради неналичието на обиграност на състава си.

Последни на площадката, на следващия ден от 16:00 часа, ще излязат Австралия и Чехия. Представителите на държавата-континент са любимци, само че чехите към този момент изненадаха Бразилия и са способни на всевъзможни изненади. Все отново упованията са вторият полуфинал в петък да е - Испания - Австралия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР