Днес Huawei Consumer Business Group обяви официално пускането на пазара

...
Днес Huawei Consumer Business Group обяви официално пускането на пазара
Коментари Харесай

Huawei пуска на пазара в България Mate 20 lite

Днес Huawei Consumer Business Group разгласи публично стартирането на пазара и в България на HUAWEI Mate 20 lite. Смартфонът е най-новото попълнение в серията Mate на компанията. След формалната премиера на серията Huawei Mate 10 през октомври 2017, тя бързо набра необятна известност във високия клас артикули измежду бизнес експертите.

За да разреши на още повече консуматори да се допрян до впечатляващите характерности на серията Mate, компанията пуска на пазара стилния HUAWEI Mate 20 lite, който цели да се трансформира в желано устройство за клиенти, имащи потребност от наличен бизнес смарт телефон. Четворната камера с изкуствен интелект, ръководена от системата на Huawei EMUI 8.2, освен разрешава на потребителите да запечатат най-красивите моменти от всекидневието си, само че и да се насладят на впечатляващи авансово заложени настройки за снимане и премиум функционалности, отговарящи на най-всеобхватните потребности на клиенти.

Ултимативно прекарване в стилна опаковка



Младите хора, които вършат своите първи стъпки към бизнес елита, имат извънредно високи условия към мобилните си устройства. Смартфоните им освен би трябвало да посрещат характерните им потребности, предоставяйки повече добавена стойност, само че и да показват техния самостоятелен жанр. Следвайки тези трендове, HUAWEI Mate 20 lite изцяло дава отговор на условията на клиентите във връзка с дизайн и характерности. Със съответствие на екрана от 19:5:9 на новия 6.3-инчов FHD+ FullView екран, смарт телефонът идва със смайващо грациозен корпус, който трансформира устройството в съвършеното средство за потапяне в необятните мултимедийни благоприятни условия на игрите и видеата.

По природа всички ние сме привлечени от симетричните форми, тъй като симетрията предава естествено възприятие за естетика, успокоение и баланс. HUAWEI Mate 20 lite освен е наслаждение за окото, само че и въплащава образната хармония на детайлите. Под тънкото си 2.5D покритие на стъкления тил, той се отличава с грациозен текстуриран филм, който основава прелестен 3D резултат, дължащ се на контраста сред сенките и светлината.

Уловено великолепие с четири AI камери



Потребителите, израснали в интернет ерата, построяват в себе си натурален инстинкт за шерване в обществените мрежи. Те преоткриват и опознават заобикалящият ги свят посредством мрежата, наслаждавайки се на свободата да споделят без граници. Снимките и видеата са най-удобният и наличен метод за шерване на страсти, което придава на камерите в мобилните устройства извънредно значима роля. За да отговори на това предизвикателство, HUAWEI Mate 20 lite е оборудван с четири интелигентни AI камери.

С цел да даде на потребителите си запаметяващо се фотографско преживяване, Huawei конфигурира в предната част на Mate 20 lite висококачествени двойни камери с 24 и 2-мегапикселови датчика. За разлика от единичните камери, чиито благоприятни условия генерално зависят от софтуера, двойните камери употребяват един главен обектив за запечатване на фрагментите и втори за възпроизвеждане на елементи в дълбочина. След което, посредством последващото цифрово сливане на данните от двете камери, се реализират извънредно достоверни изображения, доближаващи се тези, направени от професионалните фотографи. В допълнение, HUAWEI Mate 20 lite е единственото устройство на пазара, което употребява в предните си камери AI технология за автоматизирано различаване на над 200 обекта в осем категории – синьо небе, плаж, растения, нощ, сцена, цветя, снимане в закрити пространства или сняг. По този метод смарт телефонът усъвършенства всеки кадър с набор от неповторими конфигурации в настройките си.

Двойните камери в задната част на корпуса на HUAWEI Mate 20 lite също употребяват интелигентната AI система на компанията. Посредством задълбочено проучване на повече от 100 милиона изображения, системата е в положение автоматизирано да разпознае впечатляващите над 500 разнообразни обстановки и обекти в цели 22 категории - портрети, синьо небе, сняг, старинна постройка, фойерверки, растения, котки, кучета, текст, храна, коли и нощ. Смартфонът автоматизирано разпознава характерни подиуми, настройвайки камерите по най-благоприятен метод за да обезпечи на потребителите най-хубави резултати. По този метод HUAWEI Mate 20 lite подсигурява висококачествено и интелигентното фотографско преживяване от напълно ново потомство. Неговите 20 и 2-мегапикселови двойни задни камери са основани да запечатват изображения по непостижим метод, с цел да могат потребителите да влагат повече време в търсене на съвършените моменти, вместо за конфигуриране на камерите си.

Мощният HUAWEI Mate 20 lite освен основава брилянтни изображения, само че и е в положение посредством интелигентните си функционалности да разпознава елементи като пол или цвят на кожата. Уникалният логаритъм на Huawei за изчистване на фотосите прави всяко селфи още по-детайлно, по-изчистено, без замъглявания или странични осветявания. С HDR превюто в действително време всеки би могъл с един взор да разбере по какъв начин ще наподобява бъдещата фотография. Освен това, камерата предлага 3D Qmoji в комбиниране с пет професионални резултата за осветление. Част от тях са меко осветление (Rembrandt), пеперудено осветление или театрално осветление, които вършат фотосите ви още по-красиви и живи.

Флагманско показване, основано на образован опит



HUAWEI Mate 20 lite идва с осемядрен Kirin 710 SoC и последна версия EMUI 8.2, осигуряващи на потребителите впечатляващо прекарване и съвършена интеграция сред програмен продукт и хардуер.

Kirin 710 е първият 12nm чип на Huawei. Създаден особено за HUAWEI Mate 20 lite, чипът Kirin 710 има A73 ядро, което е с 75% по-мощно от A53, употребявано в Kirin 659. По отношение на успеваемостта на GPU (или обработването на графиките), Kirin 710 е цели 1.3 пъти по-добър от предшественика си Kirin 659. Уповавайки се на четирите Cortex A73 ядра, работещи на 2.2GHz, както и на четирите Cortex A53 ядра, работещи на 1.7GHz, чипът Kirin 710 обезпечава несравнимо уравновесено показване. Освен всичко това, устройството дава опция за слагане на две SIM карти, поддържащи по едно и също време 4G и VoLTE.

HUAWEI Mate 20 lite е оборудван с основан на Android Oreo EMUI 8.2. Богатият набор от AI функционалности включва помощник за извършване на покупки и умна AI изложба, която автоматизирано разпознава и класифицира фотосите по тематики. Въз основа на наличието, фотосите биват разграничени на 15 обобщаващи огромни категории и 100 дребни жанра – храна, пейзажи, документи и доста други. Дори когато се намирате в шумна среда, HUAWEI Mate 20 lite ще употребява своята AI система, с цел да редуцира всички странични звуци, осигурявайки ви кристално чисти диалози. EMUI 8.2 е повече от просто средство за връзка. Той е същински цифров сътрудник, който знае и схваща потребителските желания.

Фотография, връзка и гейминг са трите съществени трендове във връзка с потребителските условия към всяко мобилно устройство. В допълнение към Huawei Kirin 710 и 4GB RAM, HUAWEI Mate 20 lite се зарежда от Game Suite, предлагайки висококачествено мобилно гейминг преживяване. А с цел да обезпечи продължително развлечение на своите консуматори, HUAWEI Mate 20 lite е екипиран с мощна 3750mAh батерия, поддържаща бързо зареждане HUAWEI Quick Charge.

HUAWEI Mate 20 lite съчетава в себе си типичните за серията Mate премиум характерности. Неговият изчистен и грациозен дизайн в комбиниране с изключителната му продуктивност са съвършената интеграция сред функционалности и AI характерности, придавайки още по-голяма стойност за младите бизнес консуматори.

Устройството ще бъде налично в комерсиалната мрежа в България от средата на септември, а от 4 септември може да се прегледа в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. Леге 6.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР