Днес, гражданите на Банско, чрез своите представители в управлението на

...
Днес, гражданите на Банско, чрез своите представители в управлението на
Коментари Харесай

Алберт Попов стана почетен гражданин на Банско

Днес, жителите на Банско, посредством своите представители в ръководството на общината, показват своето почитание към гения, напъните, постоянството, волята и куража на българския играч по ски алпийски дисциплини Алберт Попов, присъждайки му званието „ Почетен жител на Банско ". С " Почетен знак на Банско " бе почетен неговия треньор Ивайло Борисов.

Алберт Попов е рекламното лице на Банско и най-успешния български скиор от началото на века. Зад неговите триумфи стои голям труд – трудът на един огромен екип, чието острие е смелостта и упоритостта на нашия Аби.

Имам почит към този труд, тъй като успехите не идват като подарък, а са заслуженият резултат на упорита работа, която продължава години наред.

Поздравявам БФСки и нейното управление за това, че обезпечават подготовката на нашите скиори и сноубордисти на най-високо ниво; за това, че печели семейството на европейски и международни надпревари. Поздравявам концесионера Ски зона Банско - „ Юлен ”АД, за професионалната работа по образуване и осъществяване на надпревари от най-голям сан.

След достижението си в Калифорния, Алберт сподели, че е сбъднал своя фантазия. Но аз мисля, че това беше една обща фантазия. Особено за нас – банскалии, тъй като ние одобряваме Алберт и екипа, който работи за неговата подготовка, за наши сътрудници и съидейници. Очакваме и имаме вяра, че той ще сбъдне и още доста български фантазии в ски спорта.

Горди сме, когато името на България се загатва с почитание, когато стотици милиони хора от целия свят, посредством телевизия и интернет, научават кой е най-хубавият зимен център в Югоизточна Европа - Банско!

Желая от сърце на Алберт Попов, на треньора му Ивайло Борисов и на целия екип доста здраве, доста персонални и спортни триумфи.

Да им е честито признанието и почитта на банскалии!, написа кметът на курортния град Иван Кадев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР