Днес говоря за: уличната мрежа в Благоевград и по-конкретно за

...
Днес говоря за: уличната мрежа в Благоевград и по-конкретно за
Коментари Харесай

/Видео/ Атанас Камбитов: За 7 дни изкърпваме улиците, поетапна рехабилитация на настилка и тротоари

Днес приказвам за: уличната мрежа в Благоевград и по-конкретно за цялостна рехабилитация на уличната мрежа.
За 7 дни изкърпваме улиците по-късно поетапна рехабилитация на настилка и тротоари.

Изграждане на ново кръгово кръстовище на входа на град Благоевград, в региона на ЮЗУ и уголемение на ул. „ Св. Димитър Солунски “ до входа на квартал Струмско - с решение на входа на кв. Струмско.,така стартира днешния си пост претендентът за кмет на Благоевград Атанас Камбитов

По този метод ще се обезпечи оптимален комфорт и сигурност на пътуващите по една от основните артерии на града. Ще се понижи времето за пътешестване в пиковите часове на денонощието.

Решаване на транспортния достъп до квартал „ Грамада “ - посредством обезпечаване на прекосяването на MПC и пешеходци на разнообразни равнища, по отношение на съществуващата ЖП линия и реализиране на безконфликтна връзка с плануванаъа за уголемение ул. “Св Димитър Солунски “ - благоустрояване и уголемение на ул. “Славянска “ от ул. “Сан Стефано “, в региона на поликлиниката до ул. “Митрополит Борис “ при РЗИ.

По този метод се позволява безпроблемния достъп на жителите и гостите на града от входа на Благоевград при ЮЗУ до ЦГЧ.
Благоустрояване на ул. “Зеленка “ в кв. Грамада, както и уличната мрежа в цяло остаряло Струмско, ул. “Предел “ и други.

Продължаване построяването на улица “Промишлена ”, довеждаща инфраструктура на Индустриалната зона и възобновяване на общински път плюс достъп от Изгрев.
Доказали сме, че сме най-хубавите. Можем и знаем.

Ако мислите, че сме на прав път - подкрепете ме с бюлетина 77 . Заедно можем да създадем Благоевград по-добро място за живеене.

Изгледайте видеото за повече по тематиката

Предизбонра обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР