Днес голямата любов започва най-често онлайн. Опознаваш някого бавно и

...
Днес голямата любов започва най-често онлайн. Опознаваш някого бавно и
Коментари Харесай

Онлайн кореспонденция: Как да накараш мъжа да мисли постоянно за теб?

Днес огромната обич стартира най-често онлайн. Опознаваш някого постепенно и последователно, първо виртуално, а по-късно се решаваш и на идната стъпка. Особено, в случай че си хлътнала до уши, ти се ще да имаш цялото внимание на отсрещната страна. И се чудиш какво да напишеш, че твоите послания да го привлекат като магнит. Вижте препоръките на психолозите.
Началото на построяването на връзка е време, което включва доста рискови страсти и безредици. Първи срещи, срещи и диалози, а в моментите сред тях - текстови известия. За благополучие, нормално основаването на забавен и деятелен диалог ни идва от вътрешната страна, изцяло естествено. Но какво се случва, в случай че почувствате, че губите интереса на мъжа? Как да го върнете още веднъж? И какво да вършиме, в случай че той не отговоря?
В интернет форумите е цялостно с хрумвания по какъв начин да стимулирате крайни страсти у събеседника си и да се опитате да го накарате да ревнува. По някаква причина този вид дейности са почнали да се одобряват като нещо обикновено. Но истината е, че това е неверен метод.
Играта с страстите на другия човек може да докара само до временен интерес и интензивна реакция /много постоянно противоположната на тази, която очаквате/, а с течение на времето да сътвори проблеми с доверието.
Да, правилно е, че когато човек се почувства заплашен, той най-вероятно ще се принуди да дава отговор на известия по-бързо или да предприеме стъпки, за които може би не се е сетил преди. Това ли е обаче методът да изградите верния имидж? За страдание не, тъй като и вие самите не бихте приели някой, който ви манипулира и употребява страстите ви за реализиране на личните си цели.

Токсични известия и прочувствена интензивност
Пазете се доста от тях. Ако вашият събеседник не ви отговори, дайте му малко време. Може би има проблеми и просто не му се води диалог сега. Не го замеряйте с хиляди известия едновременно - в случай че той не може да отговори в даден миг, приемането на доста вести може единствено да го подразни. Преди да започнете да се ядосвате, постоянно се поставяйте първо на негово място. Бихте ли желали някой да ви " тормози " по сходен метод? Няма ли да се почувствате като хванати в капан? Преди да блокирате мъжа или да решите да спрете да контактувате с него, дайте си 24 часа за размисъл.

Как да влезете трайно в съзнанието на мъжа?
За страдание, няма вълшебен метод да извършите това. В идеалния случай би трябвало да сте допустимо най-естествени и да усещате реакциите на събеседника си към това, което пишете. Старайте се да намерите общи ползи, за които можете да си споделяте страсти до безкрайност.
Обикновено не би трябвало да имате проблеми да усетите, че разговорът върви по верния път. Ако мъжът с ненаситност задава въпроси, поздравления! Налучкали сте пътят към неговото сърце.
Ето и още няколко потребни съвета:

Бъдете занимателни
Хората, които се майтапят доста, са най-приятната компания.. Достатъчно е понякога да обръщате посланието му на смешка или да напишете нещо автентично. Можете да опитате да добавите малко пикантност към диалозите си, като употребявате подигравка и жлъч, или можете да го подразните мъничко, що се касае за тласък. Обърнете внимание на това по какъв начин вашият събеседник реагира на двусмислени известия. Те постоянно карат мъжа да ги проучва задълбочено след диалога и в това време да не може да спре да мисли за дамата, която ги е написала.

Споделете вашето занимание
Нищо не работи по този начин добре върху въображението на различен човек, както жена, която демонстрира пристрастеност. Практикуването на занимание е доста значим детайл за поддържане на баланс сред персоналния живот и работата, а също така ви дава чудесна тематика за вълнуващи диалози. Независимо дали ви влече повече спортът, филмите или четенето на книги, покажете най-новите си достижения в региона. Ако говорите разгорещено за нещо, което обичате да вършиме, би трябвало елементарно да привлечете вниманието на събеседника си и да останете в съзнанието му за по-дълго.

Бъдете директни и пишете естествено
Знаем, че този съвет е доста по-лесен за предоставяне, в сравнение с за използване, изключително в стресови обстановки. Не забравяйте обаче, че театралната тресчица по време на диалога най-вероятно е взаимна и вашият събеседник прочита всяко написано известие два пъти, преди да реши да го изпрати. Опитайте се да преодолеете напрежението си и бъдете директни. Изненадайте мъжа с малко противоречива тематика или мнение, задайте му „ по-дълбок “ въпрос, оставете проблем, върху който той може да мисли дълго време след диалога. Воденето на естествени и персонални диалози може да помогне за основаването на връзка сред вас и да накара мъжа непрекъснато да е с вас в мислите си.

Изпращайте фотоси, видеоклипове и песни
Не се ограничавайте до текстови известия. Вместо да описвате всяка обстановка, в която се намирате, направете фотография на пейзажа или покрайнините. Записвайте нещата и събитията, които притеглят вниманието ви. От време на време изпращайте на събеседника линк към филм или ария, които са ви създали усещане или са ви разчувствали. Покажете на мъжа, че сте изобретателни и по време на диалозите ви можете дружно да опознаете гледната си точка за света. Когато почувствате, че изглеждате добре и желаете да го покажете, изпратете му селфи. Така сигурно ще останете в мислите му задълго.

Бъдете загадъчни
Не приказваме за насилствена недостижимост, само че запазването на доза секретност ще има забавен резултат върху въображението на вашия събеседник. Не говорете за всяка минута от деня си, задавайте повече въпроси, а давайте по-малко отговори. Не е нужно да се превръщате в отворена книга още при започване на връзката ви. Постепенното струпване на напрежение сред двама ви ще накара мъжа да се стреми да разгадае непременно вашата персона - т.е., ще останете дълго в съзнанието му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР