“Днес гласувам за инвестиция в хората на България. Това заяви

...
“Днес гласувам за инвестиция в хората на България. Това заяви
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград Методи Байкушев: Днес гласувам за инвестиция в хората на България

“Днес гласоподавам за инвестиция в хората на България ” . Това съобщи кметът на община Благоевград Методи Байкушев преди да даде своя избор на парламентарните избори през днешния ден.

От 20 години приказваме за икономическа и финансова рецесия, само че призракът на демографската рецесия беше това, което в действителност ни плашеше. В последните три години от ден на ден хора се прибират, усилва се раждаемостта. Особено изразено видяхме това през 2023 година Така че – вложения в младите фамилии, в опазването на здравето, в образованието – всички тези промени би трябвало да продължат “, сподели градоначалникът.

Той прикани хората да гласоподават. „ Очаквам, че хубавото време ще накара хората да стигнат до изборните урни. Призовавам всички да гласоподават. Наша отговорност е да го създадем. За това право, с което разполагаме през днешния ден, хора безусловно са дали живота си – да можем да избираме в каква страна да живеем. Най-малкото, което изискуем на тях като почитание, като памет е точно през днешния ден ние самите да определим съдбините си. Призовавам всеки да упражн и правото си на избор “, сподели кметът Байкушев, който гласоподава в 11:30 часа в Благоевград посредством машина.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР