Днес гласувах за сигурност. Гласувах с надеждата за редовно правителство

...
Днес гласувах за сигурност. Гласувах с надеждата за редовно правителство
Коментари Харесай

Десислава Танева: Гласувах за сигурност, с надежда за редовно правителство

„ Днес гласувах за сигурност. Гласувах с вярата за постоянно държавно управление и за това да има прогнозируемост на средата, в която живеем. Гласувах за естествен разговор и за опциите да имаме вероятност. Гласувах за обективна Европа, която да бъде ръководена добре и всяка страна членка да бъде разпознаваема, както и техните жители “, съобщи Десислава Танева, откакто упражни правото си на избор.

По думите й извънредно значимо е да има постоянно държавно управление, което да ръководи със познания и опит, и хората да бъдат уверени в утрешния ден.

Тя прикани хората да излязат и да гласоподават, тъй като по този метод показваме своята гражданска позиция и грижа за ориста на България.

„ Трябва да има устойчиво постоянно държавно управление, което да изведе страната от рецесиите. Няма значение по какъв начин ще гласуваме – с хартиена бюлетина или на машина. Аз имам вяра на изборната администрация и нямам подозрение, че всички гласове ще бъдат регистрирани вярно “, съобщи Десислава Танева, коятоупражни правото си на избор в учебно заведение „ Хаджи Мина Пашов “.

Към 11:00 часа изборната интензивност в Сливенска област заНародно заседание е 6.49 %, а за Европейски парламент - 6.39 %.

Подадени са пет сигнала за проблеми с машини за гласоподаване, като те сапроверени и се упражнява избор посредством тях, само в28-ма секция гласуването е минало единствено на хартия, разгласи представителят на РИК Галя Хачадурян.Причината е, че машината не пуска записка с резултатите за Европейски парламент, а единствено за Народно заседание.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР