Днес ГЕРБ капитулираха пред аргументите на разума. Столичният общински съвет

...
Днес ГЕРБ капитулираха пред аргументите на разума. Столичният общински съвет
Коментари Харесай

Калоян Паргов: ГЕРБ капитулираха пред аргументите на разума при избора на и.д. кмет на „Младост“

Днес ГЕРБ капитулираха пред причините на разсъдъка. Столичният общински съвет взе отговорно решение. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия – София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов след избора на арх. Румен Русев за краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на регион „ Младост “, оповестиха от Българска социалистическа партия.

Паргов изрази признателност към тази част от общинските съветници, които са дали своят вот водени от разбирането, че компетентността и експертността би трябвало да са определящи при избора на краткотраен кмет на „ Младост “ и са решили двамата претенденти съгласно техните представяния. „ Станахме очевидци и на радушната поддръжка, която получи арх. Русев от работещи в администрацията на региона, означи Калоян Паргов – За нас от Българска социалистическа партия най-важното и водещото е да се възстановява работата на районната администрация, която обслужва над 120 000 поданици “.

„ ГЕРБ осъзнаха какъв брой е несъстоятелно да бъдат водени от тънки политически сметки и да оставят „ Младост “ на произвола на ориста. С концепцията да накарат хората да осъзнаят каква неточност са създали, избирайки госпожа Иванчева. Но това не е отговорно политическо държание “, безапелационен е водачът на Българска социалистическа партия – София.

„ Пасивността, която прояви госпожа Фандъкова е типична за нейния жанр на работа. Тя е на правилото „ Каквото реши СОС, аз съм „ за “. Считам, че София има потребност от по-различен кмет и се надявам следващата година да го получи “, съобщи Калоян Паргов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР