Днес Ейми Даудън си спомни как е открила, че има

...
Днес Ейми Даудън си спомни как е открила, че има
Коментари Харесай

Ейми Даудън от Strictly беше принудена да спре снимките на новото шоу на BBC, след като откри втора ракова бучка

Днес Ейми Даудън си спомни по какъв начин е разкрила, че има рак още веднъж, до момента в който правеше новото си шоу на BBC.

The Strictly Come Dancing, която предишния месец показа невероятната вест, че към този момент няма никакви доказателства за заболяването в тялото й, разгласи диагнозата си рак на гърдата на почитателите през май предходната година.

Говорейки по BBC Breakfast през днешния ден [1 март], Ейми разкри, че е намерила втората си ракова бучка, до момента в който е снимала новата си танцова стратегия. Тя сподели на Naga Munchetty и Charlie Stayt по какъв начин фотосите стопираха, когато тя откри нова бучка в гърдата си.

" Така че открих бучката, когато започнах да фотографирам и просто чаках резултатите ", спомня си Ейми до момента в който седеше на дивана на BBC Breakfast тази заран. „ Но се срещнах с всички тези невероятни сътрудници, всички се съгласиха да одобряват предизвикването. “

Уелската танцьорка, на 33 години, продължи: „ И в задната част на мозъка ми беше „ Какво ще направя ли, в случай че е рак?  и за жалост бях диагностициран. Но продуцентският...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР